Domaza
Türkiye, Muğla, Bodrum, Bodrum
property
Fiyat 69 476 800 TL
Ev Satılık
Metrekare: 330 m2
7 oda, 5 banyo, 5 yatak odası
Teslim tarihi 01/05/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Bodrum’da Deniz Manzaralı Özel Havuzlu Müstakil Villalar

Modern villalar Muğla, Bodrum'da Konacık mahallesinde yer almaktadır. Bodrum; plajları, koyları, tarihi ve doğal güzellikleri ile Türkiye’nin en gözde bölgelerinden biridir. Konacık; alışveriş merkezi, kafe, restoran, özel ve devlet okulları ve hastanelerine ev sahipliği yapar. Bölge, tüm olanakları barındırarak konforlu yaşam koşulları sunar.

Bodrum'da satılık villalar; plaja ve marinaya 1,9 km, Bodrum Kalesi’ne 2 km, Halikarnas Mozolesi’ne 2,9 km, Bodrum Devlet Hastanesi’ne ise 3 km mesafede yer almaktadır.

23.000 m² arsa alanına sahip projede toplamda 23 adet müstakil villa bulunur. Müstakil villaların her biri 1.000 m² arsa alanına sahiptir ve müstakil bahçe ve özel havuz ile zenginleştirilmiştir.

Villaların giriş katlarında giyinme odası, ebeveyn banyosu, ortak banyo, çamaşır odası, vestiyer, açık plan mutfak, oturma odası ve kesintisiz deniz manzaralı 3 adet yatak odası bulunmaktadır. Bodrum katta ise ebeveyn banyolu 2 adet yatak odası, çamaşır odası ve dilediğiniz gibi değerlendirebileceğiniz 40 m² yaşam alanı mevcuttur. Her iki katın girişleri bağımsız olup, isteğe bağlı birleştirilerek tek girişli dubleks villaya çevrilebilmektedir.


BJV-00217

Ayrıntılar

Yatak odaları
5+
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Uydu veya Kablolu TV, Balkon, Bahçe, Çamaşır Odası, Yüzme Havuzu, Klima, Teras, Aidatsız
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak
Isıtma Sistemi
Yerden Isıtma
Görüntü
Deniz manzaralı