Domaza
Türkiye, Antalya, Alanya, Alanya
property
Fiyat 7 465 282 TL
Daire Satılık
Metrekare: 200 m2
5 oda, 3 banyo, 4 yatak odası
Teslim tarihi 01/09/2022
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Alanya Avsallar'da Otel Konforunu Sunan Bol Aktiviteli Satılık Daireler

Alanya'nın içinde konumlanan Avsallar, yabancı yerleşimin yoğun olduğu ve sürekli gelişen, yeni yapılan yürüyüş yolları, süpermarketler, muazzam doğası, eşsiz plajları ve berrak denizi ile sürekli değer kazanan bölgelerden biridir. Hem oturum hem de yatırım amacıyla sakinlerine doğru bölgede tercih yaptıklarını kanıtlayan birden fazla özelliği içinde barındırır.

Alanya'da satılık daireler, denize 1,50 km, İncekum Tabiat Parkı’na 2,28 km, Sea Dolphin Park’a 3,16 km, ünlü Kleopatra Plajı’na 18,55 km, Alanya Kalesi’ne 21 km, Alanyum Alışveriş Merkezi’ne 23,9 km, Gazipaşa-Alanya Havalimanı’na 58,95 km mesafededir.

Dikkat çeken tasarımı ile oluşturulan site, 3 bloktan oluşan, oldukça şık dairelere ev sahipliği yapmaktadır. Konfor sunan satılık daireler, açık/kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, fitness, jakuzi, buz şok odası, dinlenme odası, kütüphane, oyun odası, aquapark, açık/kapalı çocuk oyun alanı, toplantı salonu, sinema salonu, kafeterya, restoran, yetişkinler için oyun alanı, siteye özel bisiklet, futbol sahası, voleybol sahası, basketbol sahası, 7/24 güvenlik, güvenlik kamerası, barbekü, kamelya, bahçıvan, her blokta çift asansör gibi özelliklere de sahiptir.

İç tasarımı birinci kalite işçilikle inşa edilen ve şık tasarımıyla gözleri üzerine çeken daireler, fayans döşemeler ve tavanlarda LED ışık koymak için belli bir alan bırakılmış şekilde tasarlanmıştır.


AYT-03098

Ayrıntılar

Yatak odaları
4
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Teras, Bahçe, Sauna, Spor Salonu, Jakuzi, Aidatsız, Yüzme Havuzu, Klima, Şömine, Asansör, Güvenlik, Uydu veya Kablolu TV, Balkon
Otopark
Otopark
Konum Özellikleri
Denizden 700m'ye kadar
Görüntü
Deniz manzaralı, Dağ manzaralı
Karşı
Doğu, Güney, Güneydoğu, Güney batı
Emlak amacı
Yatırım için