Domaza
Türkiye, İstanbul, Küçükçekmece, Küçükçekmece
property
Fiyat 15 322 814 TL
Daire Satılık
Metrekare: 174 m2
4 oda, 2 banyo, 3 yatak odası
Teslim tarihi 01/09/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Küçükçekmece Halkalı'da Geniş Balkonlu Satılık Daireler

Satılık daireler, İstanbul'un en önemli iki kara yolu olan E5 ve TEM otoyolları arasında bulunan ve şehrin en kolay ulaşılabilir bölgelerinden birisi olan Küçükçekmece Halkalı'da yer almaktadır. Gelişmiş ulaşım ağlarına yakın konumda bulunan bölge, aynı zamanda hem kara yolu, hem demir yolu, hem de deniz yolu ile ulaşım imkanı bulunmaktadır.

İstanbul'da satılık daireler, otobüs durağına yürüme mesafesinde, Armoni Park Alışveriş Merkezi'ne 2.1 km, Basın Ekspres Otoyolu'na 2.2 km, metrobüs durağına 3.2 km, Küçükçekmece Gölü'ne 3.3 km, Mall of Istanbul'a 6.9 km, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne 27 km, Avrasya Tüneli'ne 31 km ve Uluslararası İstanbul Havalimanı'na 36 km mesafede yer almaktadır.

Toplam 7800 m² inşaat alanı üzerine kurulu site 3 bloktan ve 316 daireden oluşmaktadır. Site içinde; kapalı otopark, 7/24 güvenlik hizmeti, güvenlik kamerası sistemleri, oyun odası, ortak bahçe, kapalı yüzme havuzu, resepsiyon hizmeti, spor salonu, SPA ve sauna yer almaktadır.

Farklı seçeneklerde oda çeşitlerine sahip dairelerin iç mekanları; oturma odası, ayrı veya açık plan mutfak, banyo, ebeveyn banyosu ve balkon kısımlarından meydana gelmektedir. Daireler, PVC pencere sistemleri, çelik kapı, seramik ve laminant yüzey kaplama, mutfak ve banyo dolapları, merkezi uydu TV sistemi, klima, merkezi ısıtma sistemi, ankastre set ve duşakabin ile donatılmıştır.


IST-01385

Ayrıntılar

Yatak odaları
3
Ödeme şekli
Taksitli
Konutun Özellikleri
Çamaşır Odası, Aidatsız, Spor Salonu, Yüzme Havuzu, Klima, Şömine, Asansör, Güvenlik, Uydu veya Kablolu TV, Sauna, Balkon
Otopark
Tahsis edilen otopark
Konum Özellikleri
SPA
Karşı
Doğu, Güney, Batı, Kuzey-doğu, Kuzey-batı, Güneydoğu, Güney batı
Emlak amacı
Yatırım için