Domaza
Türkiye, İstanbul, Sarıyer, Maslak
property
Fiyat 21 941 825 TL
Daire Satılık
Metrekare: 104 m2
2 oda, 1 banyo, 1 yatak odası
Teslim tarihi 01/01/2016
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

İstanbul Maslak’ta İçerisinde Alışveriş Merkezi Olan Oturuma Hazır Gayrimenkuller

Proje İstanbul’un arsa değeri yüksek olan ve en lüks semtlerinden biri olan Maslak'ta yer almaktadır. Bölgede Türkiye'nin en büyük şirketlerinin genel merkezleri yer almakta olup, bölge Türkiye'nin ticaret merkezinin kalbi olarak nitelendirilebilir.

Oturuma hazır anahtar teslim proje bünyesinde AVM barındırmaktadır. Deniz manzarasına sahip proje metro durağına 900 metre, toplu taşıma duraklarına 300 metre, FSM Boğaz Köprüsü'ne 3.5 km, İstanbul Kuzey Ormanları'na 1.5 km, İstanbul Boğazı'na 3 km, Taksim’e 10 km, İstanbul Havaalanı'na 30 km mesafede bulunmaktadır.

Projenin arsa alanı 39.000 m²'dir. Projede toplamda 2 blok, 338 adet daireden bir araya gelmektedir. Proje sosyal olanak olarak zengin olmakla beraber projede; residans hizmetleri, lobi, kapalı havuz, spor salonu, kafe, restoran, sinema, sauna, çocuk oyun alanı, su deposu, asansör, yangın merdiveni, paratoner, 7/24 güvenlik, kamera sistemi ve kapalı otopark bulunmaktadır.

Oturuma hazır projede; oturma odası, açık plan/ayrı mutfak, ebeveyn banyosu, banyo ve balkon, ebeveyn giyinme odası, hizmetli odası, ebeveyn banyosu, banyo ve balkon bulunmaktadır. Ayrıca gayrimenkullerde tavan yüksekliği 4 metredir. İstanbul'daki satılık gayrimenkuller iç mekan olarak; ferah akıllı ev sistemi, ankastre mutfak ürünleri, çelik kapı, yerden ısıtma sistemi, fiber optik internet altyapısı, uydu TV altyapısı, laminant parke, duş kabini gibi özellikler mevcuttur.


IST-00594

Ayrıntılar

Yatak odaları
1
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Spor Salonu, Yüzme Havuzu, Şömine, Asansör, Güvenlik, Sauna, Uydu veya Kablolu TV, Balkon, Aidatsız, Çamaşır Odası
Otopark
Tahsis edilen otopark
Isıtma Sistemi
Yerden Isıtma
Enerji kaynakları
Gaz
Görüntü
Deniz manzaralı
Karşı
Doğu, Güney, Batı, Kuzey-doğu, Kuzey-batı, Güneydoğu, Güney batı