Domaza
Türkiye, Muğla, Milas, Milas
property
Fiyat 24 000 842 TL
Ev Satılık
Metrekare: 250 m2
4 oda, 3 banyo, 3 yatak odası
Teslim tarihi 01/09/2025
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Bodrum Dörttepe'de Yeşillikler İçerisinde Geniş Odalı Havuzlu Villalar

Bodrum'un Dörttepe bölgesi; Bodrum Havalimanı'na yakınlığı olan ve şehir merkezine ulaşım kolaylığı sağlayan bir yatırım bölgesidir.

Bodrum'daki satılık villalar Bodrum-Milas Havalimanına 10 km, Güvercinlik koyuna 8 km, Boğaziçi koyuna 10 km, Güllük koyuna 17 km, en yakın hastaneye 23 km, dünyanın 7 harikasından biri olan Halikarnas Mozolesi'ne 29 km, Bodrum İlçe merkezine ve Bodrum Kalesi'ne 30 km mesafede yer almaktadır.

8 daire ve 10 adet villa, 6.000 m² alana sahip projede yer almaktadır. Projede; olimpik yüzme havuzu, ortak bahçe, çocuk parkı, açık otopark ve 7/24 güvenlik sistemi mevcuttur. İki farklı tipte sunulan villa projesinde; 4 yatak odalı villaların özel yüzme havuzları ve müstakil bahçeleri bulunmaktadır.

Projede; 3 ve 4 yatak odalı olmak üzere iki tip villa sunulmaktadır. 3 yatak odalı villalar, ikiz villa konseptine sahip olup; bir oturma odası, açık plan mutfak, üç adet banyo, iki adet balkon, teras ve isteğe göre kullanıma uygun bir bodrum kattan oluşmaktadır. 4 yatak odalı villalar, müstakil villa konseptine sahip olup; bir oturma odası, açık plan mutfak, beş adet banyo, depo, spor salonu, iki adet balkon ve çatı terastan oluşmaktadır.


BJV-00304

Ayrıntılar

Yatak odaları
3
Ödeme şekli
Taksitli
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Güvenlik, Teras, Aidatsız, Balkon, Bahçe, Depo, Spor Salonu, Yüzme Havuzu, Klima, Şömine
Otopark
Otopark