Domaza
Türkiye, İstanbul, Eyüp, Çırçır
property
Fiyat 11 050 052 TL
Daire Satılık
Metrekare: 162 m2
4 oda, 1 banyo, 3 yatak odası
Teslim tarihi 01/08/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

İstanbul Eyüpsultan'da Aile Konseptli Site İçinde Ferah Daireler

Satılık daireler; şehrin sürekli gelişmekte olan bölgesi Alibeyköy'de yer almaktadır. Alibeyköy, önemli iş ve yaşam merkezlerine yakın ve avantajlı konuma sahip bir bölge olarak ön plana çıkmaktadır. TEM otoyoluna kolay erişim sağlayan daireler, ana cadde üzerindeki metroya yakın konumu ile ön plana çıkmaktadır.

İstanbul, Eyüpsultan'daki satılık daireler; semt pazarının hemen önünde yer almakta ve hastaneler, okullar, parklar ve toplu taşıma durakları gibi günlük olanaklara kolay erişim imkanı tanımaktadır. Ayrıca otobüs durağına 100 m, M7 metro istasyonuna 100 m, TEM otoyoluna 2.8 km, Eyüpsultan Meydanı ve teleferiğe 3.9 km, Taksim Meydanı'na 11 km ve İstanbul Havalimanı'na 30 km uzaklıktadır.

Yatırımlık proje, 1.200 m² arsa alanı üzerine inşa edilen 9 katlı tek blokta 36 daire ve 2 dükkandan oluşmaktadır. Aile konseptli site projesinde; spor salonu, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, 7/24 kamera ve güvenlik hizmeti ve asansör gibi özellikler bulunmaktadır.

Daireler çelik dış kapı, ankastre mutfak ürünleri, LED ve spot aydınlatmalar, duş kabini, laminant ve seramik zemin döşemeleri, PVC pencereler ve merkezi uydu sistemi ile donatılmıştır.


IST-01489

Ayrıntılar

Yatak odaları
3
Ödeme şekli
Taksitli
Konutun Özellikleri
Asansör, Güvenlik, Teras, Sauna, Tekerlekli Sandalye ile ulaşılabilir, Uydu veya Kablolu TV, Aidatsız, Spor Salonu
Otopark
Tahsis edilen otopark
Isıtma Sistemi
Yerden Isıtma
Karşı
Batı, Kuzey-doğu, Kuzey-batı, Güneydoğu, Güney batı, Doğu, Güney
Emlak amacı
Yatırım için