Domaza
Türkiye, Antalya, Alanya, Alanya
property
Fiyat 4 667 177 TL
Daire Satılık
Metrekare: 55 m2
2 oda, 1 banyo, 1 yatak odası
Teslim tarihi 01/04/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Alanya Okurcalar'da Denize Yakın Şık Tasarımlı Daireler

Okurcalar oldukça gelişime açık ve son dönemlerde çok yoğun bir şekilde yabancı ve yerli yerleşimin olduğu sakin ve huzurlu bir bölgedir. Okurcalar aynı zamanda yaşam olanaklarının hızla arttığı ve plaj bakımlarının özenle yapıldığı bir tatil kasabası olarak da bilinmektedir.

Okurcalar'da en güzel ve tüm yaşam olanaklarının ortasında yerini alacak olan proje; denize 300 m, İncekum Tabiat Parkı’na 6 km, Sea Dolphin Park’a 11,1 km, Alanya merkeze 29 km, Alanyum Alışveriş Merkezi’ne 32,53 km, Alanya-Gazipaşa Havalimanı’na 67 km, Antalya Havalimanı’na 84,3 km mesafededir.

Alanya’daki satılık daireler; tenis kortu, basketbol ve voleybol sahası, sinema salonu, hamam, sauna, 7/24 güvenlik kamera sistemi, güvenlik görevlisi, çocuk eğlence alanı, çocuk yüzme havuzu, açık yüzme havuzu gibi imkanların bulunduğu projede yer almaktadır.

Dikkatleri üzerine çeken ve kaliteli yaşam sunmayı hedefleyen projedeki satılık daireler; mutfak dolapları, ankastre banyo takımı, zemin seramik kaplama, tavanlarda gizli LED aydınlatma, ses ve ısı yalıtımlı pencere sistemi, kaliteli ahşap oda kapıları, kablolu uydu sistemi, görüntülü diyafon, çelik kapı ve kablosuz internet gibi imkanlarla donatılmıştır.


AYT-03158

Ayrıntılar

Yatak odaları
1
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Sauna, Tenis kortu, Aidatsız, Yüzme Havuzu, Klima, Uydu veya Kablolu TV, Asansör, Balkon, Güvenlik, Bahçe, Spor Salonu, Teras
Konum Özellikleri
Denizden 700m'ye kadar
Görüntü
Deniz manzaralı
Karşı
Doğu, Güney, Güneydoğu
Emlak amacı
Yatırım için