Domaza
Türkiye, Antalya, Alanya, Alanya
property
Fiyat 2 602 515 TL
Daire Satılık
Metrekare: 60 m2
2 oda, 1 banyo, 1 yatak odası
Teslim tarihi 01/12/2025
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Alanya Payallar'da Otel Konseptinde Zengin Sosyal Aktiviteli Sitede Daireler

Alanya, tüm mahalleleri boyunca uzanan eşsiz bir sahil şeridine sahiptir. Bu bölgelerin en güzel semtlerinden biri olan Payallar, gelişmekte olan bir tatil köyü olarak anılır. Payallar, yoğunlukla otellerin bulunduğu bir yaşam merkezidir. Bölge, yerli ve yabancı alıcılara hitap eden bir yatırım bölgesi olarak öne çıkmaktadır.

Alanya'daki satılık daireler sosyal ve günlük olanaklara yakın konumda, sahile 2.36 km, Sea Dolphin Park'a 4,3 km, Alanya merkeze 15 km, Gazipaşa Havalimanı'na 54 km mesafede yer almaktadır.

Tamamen otel konseptinde hazırlanan 2 blok 88 daireden oluşan sitede; restoranlar, resepsiyon, açık yüzme havuzu, havuz çukur, amfitiyatro, kamelya, açık-kapalı çocuk oyun alanı, masa tenisi, bahçe satrancı, 7/24 güvenlik, spor salonu, sauna, Türk hamamı, buhar odası, masaj odası, temizlik hizmeti ve açık otopark bulunmaktadır.

Dairelerin iç tasarımında; modern çift camlı PVC pencereler, yüksek tavan, yüksek kaliteli mutfak dolapları ve tezgahlar, laminat veya fayans döşeme, modern fayanslar, banyo dolapları, karo döşeme ve duşakabin gibi her biri özenle seçilmiş ürünler kullanılmıştır.


AYT-04106

Ayrıntılar

Yatak odaları
1
Ödeme şekli
Taksitli
Konutun Özellikleri
Güvenlik, Teras, Uydu veya Kablolu TV, Sauna, Balkon, Aidatsız, Bahçe, Spor Salonu, Yüzme Havuzu, Klima, Şömine, Asansör
Otopark
Otopark
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak
Karşı
Güneydoğu, Güney batı, Doğu, Güney, Batı, Kuzey-doğu, Kuzey-batı
Emlak amacı
Yatırım için