Domaza
Türkiye, İstanbul, Каğıthane, Hamidiye
property
Fiyat 6 514 081 TL
Daire Satılık
Metrekare: 53 m2
2 oda, 1 banyo, 1 yatak odası
Teslim tarihi 01/12/2025
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

İstanbul Kağıthane'de Yeni Proje Kapsamında Satışa Sunulan Daireler

Proje, İstanbul'un Avrupa Yakası'nda yer alan Kağıthane ilçesinde bulunan yeni ve sürekli gelişen yaşam merkezlerinden birinde yer almaktadır. Son yıllarda şehirde yoğun talep gören yerleşim bölgelerinden biri olan Kağıthane, birçok noktaya kolay ulaşım imkanı sunmaktadır.

İstanbul Kağıthane'de satılık daireler, günlük olanaklara hemen yakındır. Proje; otobüs durağına 150 m, Kanyon AVM'ye 1.2 km, metro durağına 1.6 km, İstanbul Sapphire AVM'ye 1.6 km ve İstanbul Havalimanı'na 33 km uzaklıktadır.

Proje, 1.500 m²'lik arazi üzerine inşa edilmiş, 12 katlı 1 blokta toplamda 164 daireden oluşmaktadır. Proje içerisinde mutfak, oturma odaları, oyun odası, spor salonu, sauna, resepsiyon ve lobi hizmetleri, misafir oturma alanları, jeneratör, su tankı, 7/24 güvenlik kamerası sistemi ve güvenlik bulunmaktadır.

Modern tasarımlı dairelerde, ankastre mutfak ürünleri, geniş pencereler, laminant ve seramik zeminler, merkezi uydu sistemi ve duş kabini gibi özellikler bulunmaktadır.


IST-01526

Ayrıntılar

Yatak odaları
1
Ödeme şekli
Taksitli
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Asansör, Güvenlik, Teras, Sauna, Tekerlekli Sandalye ile ulaşılabilir, Uydu veya Kablolu TV, Aidatsız, Balkon, Spor Salonu, Klima
Otopark
Tahsis edilen otopark
Konum Özellikleri
SPA
Isıtma Sistemi
Yerden Isıtma
Karşı
Kuzey-doğu, Kuzey-batı, Güneydoğu, Güney batı, Doğu, Güney, Batı
Emlak amacı
Yatırım için