Domaza
Türkiye, Mersin, Erdemli, Erdemli
property
Fiyat 2 801 184 TL
Daire Satılık
Metrekare: 92 m2
3 oda, 1 banyo, 2 yatak odası
Teslim tarihi 01/07/2025
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Mersin Tömük'te Avantajlı Konumda Uygun Fiyatlı Satılık Daireler

Plaja yürüme mesafesindeki ucuz satılık daireler, Mersin Tömük'te şık bir konut projesi içinde yer almaktadır. Akdeniz coğrafyasının en önemli liman şehirlerinden biri olan Mersin; temiz denizi, güzel kumsalları, güneşi, verimli toprakları, doğal ve tarihi zenginlikleri ile öne çıkan en önemli sahil kentlerinden bir tanesidir. Tömük, şehirde yoğun olarak tercih edilen en önemli yaşam ve tatil merkezlerinden biridir.

Mersin'de satılık daireler; denize ve günlük sosyal olanaklara yürüme mesafesindedir. Ayrıca daireler; plaja 550 m, Çeşmeli otoban katılımına 5 km, Erdemli Otogar'a 8 km, Erdemli merkeze 9 km, marinaya 29 km, Forum AVM'ye 29 km, Uluslararası Çukurova Havalimanı'na 93 km ve Adana Şakirpaşa Havalimanı'na 108 km mesafede yer almaktadır.

8 katlı tek bloktan oluşan şık konut projesi avantajlı konumuyla fark yaratmaktadır. Şık proje; yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, kapalı otopark, kamelya ve barbekü alanları gibi site içi olanaklara sahiptir.

1 ve 2 yatak odalı daireler; oturma odası, açık plan mutfak, ortak banyo ve balkon birimlerinden oluşmaktadır. Kaliteli malzemelerin tercih edildiği daireler nitelikli ürünlerle donatılmıştır.


ICX-00144

Ayrıntılar

Yatak odaları
2
Ödeme şekli
Taksitli
Konutun Özellikleri
Aidatsız, Balkon, Yüzme Havuzu, Klima, Asansör
Otopark
Tahsis edilen otopark
Konum Özellikleri
Denizden 700m'ye kadar
Karşı
Doğu, Güney, Batı