Domaza
İspanya, Valensiya (özerk topluluk), Alicante, Alicante area
property
Fiyat 12 465 269 TL
Daire Satılık
Metrekare: 173 m2
4 oda, 2 banyo, 3 yatak odası
Teslim tarihi 01/09/2025
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

San Juan Alicante’de Plaja Yakın Lüks Daireler

Alicante’nin yoğun ilgi gören bölgelerinden biri olan San Juan eşsiz bir yaşam deneyimi sunuyor. Akdeniz cenneti olarak bilinen Costa Blanca’da yer alan bölge temiz kumsalları, ılıman iklimi ve mutfağıyla dikkat çekiyor.

Yoğun ilgi gören San Juan sahip olduğu olanaklarla en iyi yaşam standartlarını sunuyor. San Juan, Alicante’de satılık daireler süpermarket, hastane, okul, butik, restoran ve kumsal gibi olanaklara oldukça yakındır. Aynı zamanda daireler Alicante şehir merkezine, üniversitesine ve havalimanına 10-15 dakikalık mesafededir.

Geniş bulvarlar, yemyeşil parklar ve açık alanlarla çevrili daireler prestijli bir site içerisinde yer almaktadır. Site aynı zamanda kapalı otopark alanı ve depo odaları gibi kullanışlı olanaklar da sunmaktadır. Fiyata iki park yeri depo alanı dahildir. Ek olarak, site içerisinde havuz, bahçe, teras, fitness merkez, ve buluşma noktaları gibi ortak olanaklar da mevcuttur.

Özenle tasarlanan daireler teras ve bahçe gibi alanlara sahip olup çamaşır odası, tercihinize göre açık plan ya da ayrı mutfaklı daireler sunmaktadır.


ALC-00530

Ayrıntılar

Yatak odaları
3
Konutun Özellikleri
Aidatsız, Küvet, Yüzme Havuzu, Uydu veya Kablolu TV, Klima, Bahçe, Şömine, Depo, Asansör, Çamaşır Odası, Teras, Spor Salonu, Jakuzi
Otopark
Tahsis edilen otopark, Otopark
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak
Karşı
Güneydoğu