Domaza
İspanya, Valensiya (özerk topluluk), Alicante, Alicante area
property
Fiyat 14 157 869 TL
Ev Satılık
Metrekare: 85 m2
4 oda, 3 banyo, 3 yatak odası
Teslim tarihi 01/01/2025
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Torrevieja Costa Blanca'da 3 Yatak Odalı Havuzlu Villalar

Villalar Torrevieja'da şehir merkezine yaklaşık 5 km uzaklıkta yer alan Los Altos'tadır. Torrevieja, bölgeyi çevreleyen iki büyük doğal tuzlu su lagünü olan "Salinas de Torrevieja" ile ünlüdür.

Torrevieja'da satılık villalar günlük olanaklara yürüme mesafesinde elverişli bir konumdadır. Villalar Torrevieja Hastanesi'ne 2,2 km, plaja 3,9 km, ünlü La Zenia Boulevard açık alışveriş merkezine 5,4 km, 18 delikli Villamartin golf sahasına 5,7 km ve şehir merkezine 8 km uzaklıktadır. Beraberinde Alicante ve Murcia havalimanları villalara arabayla bir saat uzaklıktadır.

Villalar sakinlerine peyzajlı bir bahçe içinde büyük bir ortak havuz bulunan projededir. Her villa yaklaşık 225 m² arsa alanı üzerine inşa edilmiş olup, özel havuz ve kapalı otoparka sahiptir. İç tasarımda villalar biri ebeveyn banyolu üç yatak odası, açık plan donanımlı bir mutfak ile entegre aydınlık ve ferah özel havuza bakan bir oturma alanı ve ortak banyodan oluşmaktadır. Beraberinde villalarda muhteşem manzaralar sunan bir çatı terası bulunmaktadır.


ALC-00524

Ayrıntılar

Yatak odaları
3
Konutun Özellikleri
Aidatsız, Uydu veya Kablolu TV, Balkon, Bahçe, Yüzme Havuzu, Klima, Şömine, Teras
Otopark
Otopark
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak
Donanım
Eşyalı
Görüntü
Göl manzaralı