Domaza
Türkiye, Antalya, Alanya, Alanya
property
Fiyat 10 469 425 TL
Daire Satılık
Metrekare: 115 m2
3 oda, 2 banyo, 2 yatak odası
Teslim tarihi 01/03/2023
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Alanya Avsallar'da Otel Konseptinde Doğa Manzaralı Şık Tasarımlı Daireler

Konum itibari ile pek çok günlük yaşam için gerekli olan yerlere yürüme mesafesinde bulunan satılık ultra lüks daireler, Türkiye'nin en gözde noktalarından olan, Akdeniz'in popüler ilçesi Alanya'da bulunmaktadır. Doğal atmosferi ile Avsallar, her gününüzü tatil gibi geçirebileceğiniz bir bölgedir. Avsallar, yeni yapılan yürüyüş yolları, plajlarının her zaman temiz olması ve berrak denizi ile kaliteli bir yaşam sunmaktadır.

Alanya'da satılık daireler, günlük ve sosyal olanaklara yakın konumdadır. Sahile 2.1 km, İncekum Orman Kampı'na 3.3 km, Alanya şehir merkezine 20 km, Gazipaşa Havalimanı'na ise 64 km mesafede yer almaktadır.

Yüksek yaşam standartları sağlayan satılık lüks daireler, palmiye ağaçlarıyla çevrili tropikal bir havuza doğrudan erişim sağlanan ultra lüks bir villa konforuna sahip. Site içinde hamam, 7/24 güvenlik ve güvenlik kamerası, fitness, SPA ve sauna, çocuk parkı, kapıcı, resepsiyon hizmetleri ve ortak bahçe bulunmaktadır.

Tropikal bahçeli site içinde özenle tasarlanmış 1 ve 2 yatak odalı daire seçenekleri ile 2 ve 4 yatak odalı geniş çatı katı seçenekleri mevcuttur. Minimalist İskandinav tasarımı ve tropikal esintilerin kusursuz uyumunu hafif, ferah, modern, egzotik hisleri, sizin için tasarlanmış özel havuz ve bahçeler ile deneyimleyebilirsiniz. Dairenizden egzotik havuzlara direkt erişim sağlarken bu eşsiz manzaraya karşı sabah uyanıp kahvenizi yudumlayabilirsiniz. Kendi bahçenizden havuza atlama hissini lüks villanızda yaşıyormuş gibi hissedip 150 metre uzunluğundaki havuzda Akdeniz güneşi altında yüzmenin keyfini çıkarabilirsiniz.


AYT-02184

Ayrıntılar

Yatak odaları
2
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Teras, Sauna, Tekerlekli Sandalye ile ulaşılabilir, Aidatsız, Uydu veya Kablolu TV, Balkon, Bahçe, Yüzme Havuzu, Depo, Klima, Çamaşır Odası, Şömine, Spor Salonu, Asansör, Güvenlik
Otopark
Otopark
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak, SPA
Isıtma Sistemi
Yerden Isıtma
Görüntü
Dağ manzaralı
Karşı
Kuzey-batı, Güneydoğu, Güney batı, Doğu, Güney, Batı, Kuzey-doğu
Emlak amacı
Yatırım için