Domaza
Türkiye, İzmir, Çeşme, Çeşme
property
Fiyat 45 000 000 TL
Ev Satılık
Metrekare: 280 m2
4 oda, 4 banyo, 3 yatak odası
Teslim tarihi 01/12/2025
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

İzmir Çeşme'de Denize Sıfır Sitede Özel Havuzlu ve Bahçeli Yarı Müstakil Villalar

Satılık villalar İzmir'in Çeşme ilçesinde bulunmaktadır. Çeşme, dingin ve bol aktiviteli yaşam olanaklarının olduğu ayrıcalıklı bir yaşam sunmaktadır. Çeşmede yaşayanlar plajlar, sosyal aktiviteler, gurme restoranlar, doğal su kaynakları, yat limanları, balıkçılık aktiviteleri, rüzgar sörfü ve diğer spor faaliyetleri gibi olanaklardan yılın 12 ayı yararlanabilmektedir.

İzmir'de satılık villalar denize sıfır, halk plajına 500 metre, restoran ve cafeye 700 metre, spor merkezine 800 metre, süper markete 1 km, Çeşme marinaya 2 km, Ayayorgi koyuna 2.5 km, otogara 3 km, Boyalık halk plajına 5.5 km, hastaneye 6 km, Alaçatı çarşıya 9 km, Adnan Menderes Havalimanı'na 98 km mesafede yer almaktadır.

15.700 m² alan üzerine kurulu sitede villaların müstakil havuzu ve bahçesi bulunmaktadır. Site içinde ortak bahçe, jeneratör, su deposu, otopark, 7/24 güvenlik ve güvenlik kameraları gibi özellikler mevcuttur.

Farkı oda seçenekleri olan villaların; kapalı plan mutfağı, ebeveyn banyosu, duş kabini, bahçe terası, 33 m² özel yüzme havuzu, çalışma odası, müstakil bahçesi, jakuzisi, giyinme odası, özel otopark, balkon, çelik kapı, alüminyum cam sistemleri, laminant ve seramik zeminler, lake kaplama mutfak dolapları ve kapılar, klimalı ısınma ve soğutma sistemleri gibi zengin özellikler ile donatılmıştır.


ADB-00063

Ayrıntılar

Yatak odaları
3
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Çamaşır Odası, Yüzme Havuzu, Klima, Şömine, Asansör, Güvenlik, Teras, Jakuzi, Uydu veya Kablolu TV, Balkon, Aidatsız, Bahçe
Otopark
Otopark, Tahsis edilen otopark
Konum Özellikleri
Denizden 500m'ye kadar
Görüntü
Deniz manzaralı
Karşı
Doğu, Güney, Batı, Kuzey-doğu, Kuzey-batı, Güneydoğu, Güney batı