Domaza
İspanya, Endülüs, Marbella, Elviria
property
Fiyat 30 565 413 TL
Ev Satılık
Metrekare: 280 m2
5 oda, 4 banyo, 4 yatak odası
Teslim tarihi 01/09/2025
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Marbella İspanya'da Denize Yakın Yarı Müstakil

Otantik Akdeniz ruhunun ihtişamını gösteren bir sembol olan Marbella Costa del Sol'de yer almaktadır. Modern dünyanın ve tarihi Endülüs atmosferinin bir arada yaşadığı bölge muhteşem aurası dünyanın geri kalanını da etkilemektedir. Bugün bölge, sakinlerine sonsuz deniz kıyılarını keşfetme ve bu eşsiz ambiyansın bir parçası olmayı vaadetmektedir.

Marbella'da satılık yarı müstalik villalar sahile sadece 400 m mesafede yer alan bir sitededir. Saygın bir semt olan Elviria'da yer alan site market, restoran, bar, eczane gibi günlük ihtiyaçlara ve olanaklara yürüme mesafesindedir. Ana yola ulaşmak oldukça kolay olup site Cabopino Marina'ya 5 dakika, Marbella'nın merkezine 10 dakika, Malaga Havalimanı'na 30 dakika ve Malaga şehir merkezine 40 dakika uzaklıktadır.

Site 36 yarı müstakil villa ve ortak alanlardan oluşmaktadır. İyi düzenlenmiş bahçede iki yüzme havuzu, ortak çalışma alanı ve bir spor salonu bulunmaktadır.

Şık yarı müstakil villalar dubleks tiptedir ve gün boyu ışık alan açık plan konseptindedir. Özel bir bahçe, kapalı bir teras ve iki park yeri dış özellikler arasındadır. Yarı müstakil villalar yerden ısıtma sistemi, klima ve donanımlı mutfaklarla teslim edilecektir.

Yeni yarı müstakil villalar nitelikleri ve yüksek teknolojili tasarımları ile benzerlerinin en iyi örneklerindendir. Proje, sürdürülebilirliği ve enerji tasarrufunu destekleyen bir sistem olan saygın BREEAM ® sertifikasına sahiptir.


AGP-00706

Ayrıntılar

Yatak odaları
4
Konutun Özellikleri
Bahçe, Spor Salonu, Yüzme Havuzu, Klima, Şömine, Teras, Aidatsız
Otopark
Tahsis edilen otopark
Konum Özellikleri
Denizden 500m'ye kadar
Isıtma Sistemi
Yerden Isıtma
Karşı
Güney, Güneydoğu