Domaza
Türkiye, Antalya, Alanya, Alanya
property
Fiyat 5 310 850 TL
Daire Satılık
Metrekare: 90 m2
3 oda, 2 banyo, 2 yatak odası
Teslim tarihi 01/12/2023
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Alanya Demirtaş'ta Sahile Yürüme Mesafesindeki Sosyal Olanaklı Butik Projede Lüks Daireler

Yeni proje Alanya'nın hızla gelişen ve yatırımcıların en çok tercih ettiği sahil beldelerinden olan Demirtaş'ta yer almaktadır. Yüksek kaliteli yaşam ve doyasıya tatil imkânı sunan Alanya, Akdeniz'in yatırım için en ideal bölgelerinden biridir. Alanya; turunç, muz ve palmiye ağaçları ile çevrili doğası, sıcak iklimi ve gelişmiş ekonomik düzeyi ile kaliteli bir yaşam sunmaktadır.

Yabancı yatırımcılar için ikâmet olanağı sağlayan 5 katlı butik proje, Demirtaş'ta plaja yürüme mesafesinde yer almaktadır. Aynı zamanda projenin olduğu konumdan Gazipaşa Havalimanı 17 km, Alanya ilçe merkezi 20 km ve Antalya Havalimanı ise 130 km uzaklıktadır.

Alanya'da satılık daireler, eşsiz manzaralara sahiptir. Tek bloklu site; sauna, açık yüzme havuzu, spor salonu ve çocuk oyun parkı imkanlarını da beraberinde getirmektedir.

Projedeki satılık daireler, içerisinde yeni alıcılarına zemin döşemeleri, aydınlatmalar, iç ve dış kapılar, pencereler, tuvaletler, banyolarda duş kabinleri ve mutfakta banyo dolapları ile birlikte teslim edilecektir. Ayrıca elektrik, su ve ısı tesisatı altyapıları da mevcuttur.


AYT-02853

Ayrıntılar

Yatak odaları
2
Ödeme şekli
Taksitli
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Teras, Balkon, Sauna, Bahçe, Aidatsız, Spor Salonu, Yüzme Havuzu, Klima, Uydu veya Kablolu TV
Konum Özellikleri
Denizden 700m'ye kadar
Görüntü
Dağ manzaralı
Karşı
Doğu, Güney, Batı, Kuzey-doğu, Kuzey-batı, Güneydoğu, Güney batı
Emlak amacı
Yatırım için