Domaza
Türkiye, Antalya, Alanya, Alanya
property
Fiyat 15 035 681 TL
Daire Satılık
Metrekare: 179 m2
4 oda, 3 banyo, 3 yatak odası
Teslim tarihi 01/05/2025
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Alanya Oba'da Sahile 450 m. Mesafede Zengin Sosyal Aktiviteli Sitede Satılık Daireler

Satılık dairenin bulunduğu kompleks, Alanya'nın Oba semtinde yer almaktadır. İlçenin en önemli ve merkezi değeri olan Oba'da yer alan satılık daire, aydınlık ve ferah bir konumdadır. Oba, üniversite hastanesinin yanı sıra keyifli zaman geçirme imkânı sunan sosyal aktivitelere de ev sahipliği yapar. İlçedeki tek alışveriş merkezinin yer aldığı Oba, doğal bir atmosfere ve oldukça büyük bir yüz ölçümüne sahiptir.

Alanya'da satılık daireler; okullar, alışveriş merkezleri, market, yerel halk pazarı, restoran, kafe, bar ve eğlence merkezleri gibi tüm günlük olanaklara yürüme mesafesinde yer almaktadır. Sahile 450 m, hastaneye 820 m, alışveriş merkezine 1.5 km, şehir merkezine 3.7 km, Gazipaşa Havalimanı'na 34 km mesafede bulunmaktadır.

663 m² arsa alanı üzerine inşa edilen proje tek blok 15 daireden oluşmaktadır. Kompleks içerisinde; yüzme havuzu, jakuzi, sauna, spor salonu, otopark, jeneratör, güvenlik kamerası bulunmaktadır.

Daireler; çelik kapı, görüntülü diyafon sistemi, 7 parça beyaz eşya, tüm odalarda klima, banyolarda yerden ısıtma, elektrikli su ısıtıcısı gibi özelliklerle donatılarak alıcılarına teslim edilecektir.


AYT-04189

Ayrıntılar

Yatak odaları
3
Ödeme şekli
Taksitli
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Yüzme Havuzu, Klima, Şömine, Asansör, Güvenlik, Uydu veya Kablolu TV, Balkon, Teras, Bahçe, Sauna, Spor Salonu, Aidatsız
Otopark
Otopark
Konum Özellikleri
Denizden 500m'ye kadar
Isıtma Sistemi
Yerden Isıtma
Görüntü
Deniz manzaralı
Karşı
Doğu, Güney, Güneydoğu, Güney batı