Domaza
İspanya, Valensiya (özerk topluluk), Alicante, Alicante area
property
Fiyat 55 716 381 TL
Ev Satılık
Metrekare: 539 m2
5 oda, 4 banyo, 4 yatak odası
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Alicante'de Plaja ve Monforte Merkezine Yakın Golf Temalı Projede Villalar

Ayrıcalıklı bir yaşam sunan villalar, Alicante'de bulunan Monforte del Cid kasabasında yer almaktadır. Costa del Sol'e bağlı olan Monforte del Cid; benzersiz plajlara, ideal bir iklime ve zengin bir gastronomi kültürüne sahiptir.

Villalar, Monforte merkezine 10 dakika uzaklıkta yer almaktadır. Yakın çevrede süpermarket, okul, sağlık tesisi ve banka gibi çeşitli olanaklar mevcuttur. Ayrıca villalar Alicante'nin merkezine ve havalimanına 20 dakika uzaklıktadır. Hareketli gece yaşamı ile öne çıkan Alicante'de ise Santa Barbara Kalesi, müzeler, alışveriş merkezi ve restoranlar bulunmaktadır.

Alicante, Monforte del Cid'de satılık villalar, golf sahasına bakan eşsiz manzaralara sahiptir. Villaların tamamı 900 m² arsa alanında yer alır. Villalar; sakinlerine yemyeşil bir bahçe, yüzme havuzu, üstü kapalı ve açık teraslar, güneşlenme alanları ve kapalı otopark gibi olanaklar sunmaktadır.

Villaların bodrum katında kiler ve spor salonu, giriş katında ise açık plan mutfak ve oturma odası yer almaktadır. Bu kat, Fransız pencereleri ile ferah ve aydınlık bir ortam sunmaktadır. Ayrıca villalarda tamamının giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmak üzere 4 adet yatak odası yer alır.


ALC-00539

Ayrıntılar

Yatak odaları
4
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Depo, Yüzme Havuzu, Çamaşır Odası, Klima, Spor Salonu, Şömine, Teras, Uydu veya Kablolu TV, Balkon, Bahçe
Otopark
Tahsis edilen otopark
Konum Özellikleri
Golf
Isıtma Sistemi
Yerden Isıtma
Karşı
Güneydoğu