Domaza
Türkiye, Ankara, Mamak, Mamak
property
Fiyat 8 890 000 TL
Daire Satılık
Metrekare: 161 m2
4 oda, 2 banyo, 3 yatak odası
Teslim tarihi 01/06/2023
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Ankara Mamak'ta Zengin Sosyal Olanaklı Sitede Satılık Lüks Daireler

Satılık lüks daireler, Ankara'nın Mamak ilçesinde yer almaktadır. Mamak, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle, doğal güzellikleriyle ve çeşitli aktivite ve eğlence seçenekleriyle Ankara'nın önemli ilçelerinden bir tanesidir. Projenin bulunduğu semt, açıklanan metro yatırımı ile tamamen değişime uğramış ve lüks konut ve ticari projelere ev sahipliği yapmaya başlamıştır.

Ankara Mamak'ta satılık daireler yeni yapılanacak metro hattına yürüme mesafesinde yer almaktadır. Ayrıca ulusal okullara komşu olup bölgedeki en büyük alışveriş merkezine ve toptan marketlere 150 m, Ankara çevre yoluna 2,2 km, Tren İstasyonuna 4 km, Mavi Göle 7,3 km, Çankaya Atakule'ye 9,1 km, Kızılay'a 9,6 km, Elmadağ Kayak Merkezine 11,2 km ve Esenboğa Havalimanı'na 31,7 km mesafede bulunmaktadır.

Lüks karma projenin içinde yer alan daireler, toplamda 25.000 m²'lik arsa üzerine konumlandırılmış 2 bloktan oluşmaktadır. Zengin sosyal olanaklı komplekste mini golf sahası, kapalı yüzme havuzu, kaykay pisti, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, tenis kortu, futbol sahası, kapalı ve açık otopark, 7/24 güvenlik hizmeti, fitness ve spor salonları, Fin hamamı, sauna, buhar odası, kapalı devre güvenlik kamera sistemi, her blokta karşılama holü ve yıldırım engelleyici paratoner gibi özellikler bulunmaktadır.

3 ve 4 yatak odalı seçeneklere sahip olan şık dairelerde; oturma odası, ayrı mutfak, ortak banyo, ebeveyn banyosu, giyinme odası, çamaşır odası ve balkon birimleri bulunmaktadır. Daireler, merkezi sistem pay ölçer yerden ısıtma sistemi, 3'lü ankastre set, kaliteli laminant parkeler, ıslak zemin döşemeleri, modern duvar kaplamaları ve lüks mutfak dolapları gibi bir dizi özellikle donatılmıştır.


ESB-00121

Ayrıntılar

Yatak odaları
3
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Spor Salonu, Asansör, Güvenlik, Sauna, Tenis kortu, Tekerlekli Sandalye ile ulaşılabilir, Uydu veya Kablolu TV, Aidatsız, Balkon, Bahçe, Depo, Yüzme Havuzu, Çamaşır Odası, Şömine
Otopark
Tahsis edilen otopark, Otopark
Konum Özellikleri
Golf
Enerji kaynakları
Gaz
Karşı
Batı, Kuzey-doğu, Kuzey-batı, Güneydoğu, Güney batı, Doğu, Güney
Emlak amacı
Yatırım için