Domaza
Türkiye, İstanbul, Pendik, Pendik
property
Fiyat 15 200 000 TL
Daire Satılık
Metrekare: 193 m2
6 oda, 2 banyo, 5 yatak odası
Teslim tarihi 01/07/2023
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

İstanbul Pendik'te Jakuzili ve Teraslı Satılık Daireler

İstanbul Anadolu Yakası'nın marina yat limanı, Aydos Ormanı, Sabiha Gökçen Havalimanı, Gözdağı, sahil yürüyüş yolları ve aktiviteleri ile ön plana çıkan Pendik hızlı gelişmekte ve bu sayede inşaat sektörünün ve yatırımcıların ilgisini çekmektedir. Bünyesinde bulunan metro, Marmaray, otobüs, feribot, yüksek hızlı tren, havalimanı gibi ulaşım seçenekleri ile şehir içi ve şehirlerarası seyahati kolaylaştıran bir ilçedir.

İstanbul Pendik'te satılık daireler Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 34,3 km, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne 29,5 km, Avrasya Tüneli'ne 25,7 km, İst Marina Avm'ye 7 km, Pendik Tren İstasyonu'na 3,3 km, hastaneye 3,2 km, metro istasyonuna 3,1 km, E-5 Bağlantı Yolu'na 2,4 km, Gözdağı Sosyal Tesisleri'ne 1,5 km, Aydos Ormanı'na 1,3 km, eczaneye 300 m, otobüs durağına 80 m ve en yakın markete 20 m mesafede yer almaktadır.

Pendik'te yer alan proje 7.081 m²'lik alana inşa edilmiştir. 10 katlı ve 3 bloktan oluşan site içerisindeki proje basketbol sahası, oyun odası, çocuk oyun parkı, ortak bahçe, spor salonu, yüzme havuzu, kapalı otopark, asansör, 7/24 güvenlik ve güvenlik kameraları, jeneratör ve bahçe katlarda müstakil bahçe ile donatılmıştır.

Satılık dairelerde kapalı tip mutfak, giyinme odası, merkezi uydu sistemi, balkon, duş kabini, ebeveyn banyosu ve depo bulunmaktadır. 4+1 dairelerde ek olarak teras, çamaşır odası, jakuzi ve kiler bulunmaktadır.


IST-01095

Ayrıntılar

Yatak odaları
5+
Konutun Özellikleri
Asansör, Güvenlik, Teras, Küvet, Jakuzi, Tekerlekli Sandalye ile ulaşılabilir, Uydu veya Kablolu TV, Aidatsız, Balkon, Bahçe, Depo, Yüzme Havuzu, Çamaşır Odası, Şömine
Otopark
Tahsis edilen otopark
Görüntü
Deniz manzaralı
Karşı
Kuzey-doğu, Kuzey-batı, Güneydoğu, Güney batı, Doğu, Güney, Batı
Emlak amacı
Yatırım için