Domaza
İspanya, Endülüs, Benahavis, La Quinta
property
Fiyat 192 125 450 TL
Ev Satılık
Metrekare: 610 m2
6 oda, 6 banyo, 5 yatak odası
Teslim tarihi 01/09/2018
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Benahavis'te 5 Yatak Odalı ve Havuzlu Lüks Villa

Marbella ve Estepona arasında dikkat çeken bir bölge olan Benahavis mistikEndülüs atmosferiyle ziyaretçilerini cezbetmektedir. Özellikle golf severler için önemli bir nokta olan Benahavis, uzun zamandır birçok kişi için öncelikli olarak tercih edilmektedir.

Benahavis'te satılık lüks villa plaja 10 dakika mesafede birinci sınıf bir konumda yer almaktadır. Marketler, mağazalar, restoranlar, uluslararası okullar ve sağlık merkezlerinin bulunduğu San Pedro'nun hemen kuzeydedir. Marbella ve Puerto Banus plajları ortalama 15 dakika, Malaga Havalimanı 60 km, Malaga şehir merkezi 70 km mesafededir.

Lüks villa golf sahalarıyla çevrili prestijli bir sitede yaklaşık 1.500 m² arazi üzerinde yer almaktadır. Lüks villanın iyi düzenlenmiş bahçesinde güneşlenme alanları bulunan bir sonsuzluk havuzu ve pek çok ferah bulunmaktadır.

Villa üç katlı olup iç mekanda aydınlık açık plan konsept alanlar hakimdir. Toplamda dört adet yatak odası bulunan villada zzel teraslı ve banyolu ana yatak odasından muhteşem deniz manzarasını görmek mümkündür. Beraberinde güzel manzaralı bir başka teras ve kapalı havuz, spa ve Türk hamamlı bir spa merkezi de bulunmaktadır. Villa asansör, yerden ısıtma sistemi, elektrikli panjurlar, şömine ve 5 araçlık garaj alanı özelliklerine sahiptir.


AGP-00707

Ayrıntılar

Yatak odaları
5+
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Yüzme Havuzu, Aidatsız, Klima, Şömine, Asansör, Güvenlik, Küvet, Bahçe, Depo, Teras, Çamaşır Odası, Sauna
Otopark
Tahsis edilen otopark, Otopark
Konum Özellikleri
SPA
Isıtma Sistemi
Yerden Isıtma
Donanım
Eşyalı
Görüntü
Deniz manzaralı, Dağ manzaralı
Karşı
Güney, Güneydoğu