Domaza
Türkiye, İstanbul, Zeytinburnu, Maltepe
property
Fiyat 17 815 390 TL
Daire Satılık
Metrekare: 141 m2
3 oda, 2 banyo, 2 yatak odası
Teslim tarihi 01/12/2023
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

İstanbul Zeytinburnu'nda Metroya 650 m. Mesafe Satılık Geniş Daireler

Satılık daireler İstanbul'un Zeytinburnu ilçesinde yer almaktadır. Zeytinburnu anayol, çevreyolu, metro, metrobüs, otogar ve diğer toplu taşıma araçları ile ulaşım kolaylığına sahiptir.

İstanbul, Zeytinburnu'nda satılık daireler, metro istasyonuna 650 m, Yıldız Teknik Üniversitesi'ne 1 km, Yüzyıl Üniversitesi'ne 1,2 km, İstinye Üniversitesi'ne 1,3 km, metrobüs durağına 1,5 km, Arel Üniversitesi'ne 1,9 km, Esenler Otogarı'na 2,4 km, Ikea ve Forum İstanbul AVM'ne 3,2 km, Marmara Forum AVM'ne 4,6 km, sahile ve Yenikapı Gösteri Alanı'na 6,2 km, Kapalı Çarşı’ya 7 km, Galata Kulesi'ne 8,6 km, Ayasofya'ya 9,9 km, Sultanahmet Camii ve Meydanı'na 10 km, Taksim Meydanı'na 11 km, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne 14 km ve İstanbul Havalimanı'na ise 41 km mesafede yer almaktadır.

Satılık daireler 3 konut bloğu ve 1 ofis bloğu bulunan proje içinde yer almaktadır. Site 98 daire 55 ofis ve 3 ticari alandan oluşmaktadır. Site içerisinde, kadın ve erkek ayrı olarak kullanılabilen kapalı yüzme havuzu, hamam, sauna, spor salonu, çocuk parkı, yürüyüş yolu, kapalı otopark, kamera sistemleri ve 7/24 güvenlik hizmeti vardır. Ayrıca, daire başı 2 araçlık park yeri hakkı bulunmaktadır.

Satılık daireler daireler oturma odası, ayrı mutfak, giyinme odası, tuvalet, banyo, ebeveyn banyo ve balkondan oluşmaktadır. Daire içerisinde ankastre mutfak seti, dolaplar, 2 klima, laminant ve mermer yüzeyler ve PVC pencere sistemleri gibi lüks malzemeler kullanılmıştır.


IST-01220

Ayrıntılar

Yatak odaları
2
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Güvenlik, Uydu veya Kablolu TV, Sauna, Balkon, Bahçe, Aidatsız, Spor Salonu, Yüzme Havuzu, Klima, Şömine, Asansör
Otopark
Tahsis edilen otopark
Konum Özellikleri
SPA
Karşı
Güney batı, Doğu, Güney, Batı, Kuzey-doğu, Kuzey-batı, Güneydoğu
Emlak amacı
Yatırım için