Domaza
İspanya, Valensiya (özerk topluluk), Alicante, Alicante area
property
Fiyat 12 955 476 TL
Daire Satılık
Metrekare: 77 m2
3 oda, 2 banyo, 2 yatak odası
Teslim tarihi 01/07/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

El Raso, Costa Blanca’da Avantajlı Konumda Prestijli 2 ve 3 Odalı Daireler

El Raso, Costa Blanca’da bulunan 2 ve 3 odalı daireler size ayrıcalıklı bir hayat sunuyor. Guardamar del Segura ve Ciudad Quesada arasında konumlanan bu bölge sosyal olanaklara kolay bir ulaşım imkanı sağlıyor. Daireler günlük ihtiyaçlarını karşılayabileceğiniz süpermarketler, kafeler ve restoranlara yürüme mesafesinde bulunmaktadır. Ayrıca, yakında bulunan La Mata Doğal Yaşam Parkı yürüyüş ve bisiklet turları için olanak sunuyor.

Alicante’de satılık daireler, Guardamar del Segura plajlarına 10 dakikalık sürüş mesafesinde yer almaktadır. Alicante Havalimanı’na 38 km ve Murcia Havalimanı’na da 80 km mesafede konumlanmıştır.

Site dinlenmeniz ve sosyalleşmeniz için geniş bir yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, spor salonu ve sauna gibi olanaklar sunuyor.

Daireler, modeline göre gömme dolaplı, geniş alana sahip 2 ya da 3 odalı daireler sunmaktadır. Ek olarak, açık plan mutfak ve yemek alanı, geniş ve ferah Fransız pencerelerle donatılmış bir oturma odası içermektedir. Ebeveyn odası duşakabinli ebeveyn banyosuna sahiptir.


ALC-00651

Ayrıntılar

Yatak odaları
2
Konutun Özellikleri
Uydu veya Kablolu TV, Balkon, Bahçe, Yüzme Havuzu, Depo, Klima, Spor Salonu, Şömine, Teras, Sauna, Tenis kortu, Aidatsız
Otopark
Otopark
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak, SPA