Domaza
Türkiye, İstanbul, Каğıthane, Merkez
property
Fiyat 15 747 168 TL
Daire Satılık
Metrekare: 120 m2
3 oda, 2 banyo, 2 yatak odası
Teslim tarihi 01/12/2025
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Kağıthane'de Metroya Yakın Konumda Site İçinde Şık Daireler

Proje, İstanbul'un Kağıthane ilçesinde yer almaktadır. Kağıthane bölge olarak İstanbul Avrupa Yakasının en hızlı gelişen bölgelerinden birinde yer almaktadır ve birçok iş merkezi, eğitim kurumu, hastane ve devlet kurumuna yürüyüş mesafesinde bulunmaktadır.

İstanbul Kağıthane'de satılık daireler; banka, Axis Mall Alışveriş Merkezi'ne 350 m, metro istasyonuna 950 m, Vadi İstanbul Alışveriş Merkezi'ne 2.7 km, Zorlu Center AVM'ye 4,8 km, Miniatürk'e 5,2 km, Maslak'a 6,1 km, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne 6,3 km, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 7,4 km ve İstanbul Havalimanı'na ise 31 km mesafededir.

Oturuma hazır proje, 4000 m² alan üzerinde 10 katlı tek bloktan ve 116 adet bağımsız bölümden oluşmaktadır. Proje içerisinde kapalı otopark, spa, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, konferans salonu, resepsiyon ve lobi hizmetleri, kafeler, toplantı odası, misafir oturma alanları, jeneratör, paratoner, su tankı, asansör, 7/24 güvenlik kamera sistemi ve güvenlik yer almaktadır.

Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere üç farklı tip daire seçeneği bulunmaktadır. Ferah daireler yatak odası, oturma odası, banyo ve balkondan oluşmaktadır. Dairelerde açık plan veya ayrı plan mutfak seçenekleri yer almaktadır. Şık daireler; ankastre set, günışığı alan geniş pencereler, laminant ve seramik zemin, merkezi uydu sistemi ve duşakabin gibi zengin özellikler ile donatılmıştır.


IST-01515

Ayrıntılar

Yatak odaları
2
Ödeme şekli
Taksitli
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Sauna, Tekerlekli Sandalye ile ulaşılabilir, Uydu veya Kablolu TV, Aidatsız, Balkon, Depo, Spor Salonu, Şömine, Asansör, Güvenlik, Teras
Otopark
Tahsis edilen otopark
Isıtma Sistemi
Yerden Isıtma
Enerji kaynakları
Gaz
Karşı
Güneydoğu, Güney batı, Doğu, Güney, Batı, Kuzey-doğu, Kuzey-batı
Emlak amacı
Yatırım için