Domaza
Türkiye, Antalya, Alanya, Alanya
property
Fiyat 7 634 044 TL
Daire Satılık
Metrekare: 105 m2
3 oda, 2 banyo, 2 yatak odası
Teslim tarihi 01/06/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Alanya Oba'da Yatırıma Uygun Doğa ile İç İçe Satılık Daireler

Satılık daireler Alanya'nın hızla gelişim gösteren bölgelerinden biri olan Oba'da yer almaktadır. Daireleri kapsayan havuzlu yeni konut projesi, keyifli Akdeniz yaşamının ayrıcalıklarını sunan eğlence mekanları, gurme restoranları, aktivite merkezleri gibi tüm sosyal olanaklara sahip Alanya ilçe merkezine kolay ulaşım imkanına sahiptir. Daireler Alanya ile Gazipaşa Havalimanı'nı birleştiren yapımı devam etmekte olan yeni çevre yoluna çok yakın konumda yer almaktadır.

Şık daireler tüm günlük ve sosyal olanaklara yürüme mesafesindedir. Antalya Alanya'da satılık daireler; Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ve özel okullara 1 km, alışveriş merkezlerine 1,5 km, Dim Çayı Milli Parkı'na 4,5 km, plajlara 1,8 km, Alanya şehir merkezine 4,5 km, Gazipaşa Havalimanı'na 34 km uzaklıktadır.

5.000 m² genişliğinde arsa alanı üzerine yapılacak olan yüzme havuzlu site toplamda 3 bloktan oluşmaktadır. Projede açık yüzme havuzu, soyunma kabinleri, hamam, sauna, kafeterya, spor salonu, ortak kullanıma açık özenle tasarlanmış geniş bir bahçe, jeneratör, açık otopark, her blokta iki adet asansör, çocuk parkı, çocuk ve yetişkin oyun odası bulunmaktadır.

Farklı oda tipleri ile alıcılarına seçenek sunan daireler; merkezi uydu sistemi, çelik kapı, mutfak dolapları, duş kabini gibi donatılar ile teslim edilecektir.


AYT-02346

Ayrıntılar

Yatak odaları
2
Ödeme şekli
Taksitli
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Şömine, Balkon, Asansör, Bahçe, Spor Salonu, Teras, Sauna, Aidatsız, Yüzme Havuzu, Uydu veya Kablolu TV
Otopark
Otopark
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak
Görüntü
Dağ manzaralı
Karşı
Doğu, Güney, Batı
Emlak amacı
Yatırım için