Domaza
Türkiye, Antalya, Alanya, Alanya
property
Fiyat 9 587 798 TL
Daire Satılık
Metrekare: 106 m2
3 oda, 2 banyo, 2 yatak odası
Teslim tarihi 01/09/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Alanya Cikcilli'de Merkezi Konumda Sosyal Aktiviteli Sitede Satılık Şık Tasarımlı Daireler

Alanya Antalya'nın doğusunda yer alan her yıl binlerce turiste ev sahipliği yapan gözde turizm bölgelerinden bir tanesidir. Cikcilli bölgesi aynı zamanda merkeze, okullara ve hastanelere de yakın mesafede yer almaktadır. Birçok sosyal olanağa yürüme mesafesinde bulunmasının yanında gayrimenkul alanında yatırım yapmak için de uygun bir yerdir.

Antalya, Alanya'da satılık daireler sosyal olanaklara yakın bir konumda bulunmasının yanı sıra; markete 50 m, fırına 120 m, alışveriş merkezine 1 km, sahile 1.3 km, hastaneye 2 km, şehir merkezine 3 km, Gazipaşa Havalimanı'na ise 37 km mesafede yer almaktadır.

1509 m² arsa alanına sahip proje, 2 blok 22 daireden oluşmaktadır. Sitede; açık yüzme havuzu, açık otopark, kamelya, barbekü alanı, spor salonu, sauna ve kafeterya, çocuk oyun alanı gibi olanaklar mevcuttur.

Farklı oda tipleri ile alıcılarına seçenek sunan satılık daireler; granit zemin, çelik kapı, mutfak dolapları, duş kabini, granit mutfak tezgahı ve yalıtımlı pencereler ile donatılmıştır.


AYT-03439

Ayrıntılar

Yatak odaları
2
Ödeme şekli
Taksitli
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Güvenlik, Teras, Uydu veya Kablolu TV, Sauna, Balkon, Aidatsız, Bahçe, Spor Salonu, Yüzme Havuzu, Klima, Şömine, Asansör
Otopark
Otopark
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak
Karşı
Güneydoğu, Güney batı, Doğu, Güney, Batı, Kuzey-doğu, Kuzey-batı