Domaza
Türkiye, İstanbul, Bağcılar, Bağcılar
property
Fiyat 41 994 634 TL
Diğer Satılık
Metrekare: 220 m2
Teslim tarihi 01/01/2017
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

İstanbul Bağcılar’da Metro Durağına 50 m. Mesafede Migros Market Kiracılı Dükkan

Satılık dükkan, İstanbul Bağcılar’da Basın Ekspres yolu üzerinde bulunmaktadır. Basın Ekspres yolu, İstanbul’un sürekli olarak gelişim gösteren bir bölgesidir. Modern bir konut sitesinin altında yer alan dükkan, yeni yapılan metro durağının hemen yanında yer almaktadır ve ayrıca etrafında, modern konut siteleri, oteller, iş merkezleri ve fabrikalar bulunmaktadır. Nüfus ve yaya yoğunluğunun oldukça yüksek olduğu bir bölgede yer alan dükkan, yatırımcısına karlı bir yatırım yapma fırsatı sunmaktadır.

Migros market kiracılı dükkan metro durağına 50 m, 5 yıldızlı otele 100 m, Basın Ekspres Yoluna 300 m, Güneşli Park AVM’ye 1 km, Star City AVM’ye 1,5 km, Küçükçekmece Gölü’ne 5 km ve Uluslararası İstanbul Havalimanı'na ise 28 km uzaklıkta bulunmaktadır.

İstanbul Bağcılar'daki satılık dükkan, 32.000 m² arsa alanı üzerine inşa edilmiş bir proje içinde yer almaktadır. 2 bloktan oluşan projede toplam 282 daire bulunmaktadır. Sitenin altında ticari kısımda yer alan dükkanın etrafında kafe, eczane ve pek çok tanınmış markanın yer aldığı dükkanlar bulunmaktadır.

220 m² kullanım alanına sahip dükkanın içerisinde Migros market kiracı olarak yer almaktadır.


IST-01297

Ayrıntılar

Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Aidatsız
Otopark
Otopark
Enerji kaynakları
Gaz
Karşı
Kuzey-doğu
Emlak amacı
Yatırım için