Domaza
Türkiye, Antalya, Alanya, Alanya
property
Fiyat 38 170 220 TL
Ev Satılık
Metrekare: 310 m2
5 oda, 5 banyo, 4 yatak odası
Teslim tarihi 01/10/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Alanya Tepe'de Panoramik Deniz Manzaralı Özel Havuzlu Satılık Müstakil Villalar

Satılık müstakil villalar, tüm şehir ve deniz manzarasına tek bir noktadan ev sahipliği yapan Alanya Tepe bölgesinde bulunmaktadır. Şık tasarımlı villaların bulunduğu bölge; etrafı yeşilliklerle dolu, gürültüden uzak, huzurlu bir yaşam sunmaktadır. Sosyal ve günlük olanaklara da yakın konumda bulunmasının yanında bölge, villa yapıların da ağırlıkta olmasıyla bilinmektedir.

Alanya'da satılık evler; Alanya merkeze 1,5 km, ünlü Kleopatra Plajı’na 2,4 km, Alanya Belediyesi’ne 2,8 km, Alanya-Gazipaşa Havalimanı’na 45 km, Antalya Havalimanı’na ise 110 km mesafede yer almaktadır.

400 m² arsa alanına sahip proje; 4 müstakil villadan ve 3.5 kattan oluşmaktadır. Her villanın kendine ait, açık yüzme havuzu, barbekü alanı, geniş müstakil bahçesi, ateş çukuru, sauna, hamam, spor salonu, jakuzi, 2 araçlık otopark, güvenlik kamera sistemi, villa içi asansör bulunmaktadır.

Villaların yapımında en üst kalitede malzeme kullanılmış olup; mutfak dolapları, merkezi uydu sistemi gibi özellikler bulunmaktadır. Ayrıca yüksek kaliteli ahşap, seramik ve dekorasyon malzemeleri ile alıcılarına teslim edilecektir. Her villa güney cepheye bakmakta olup deniz, doğa ve Alanya manzarasına ev sahipliği yapmaktadır.


AYT-03897

Ayrıntılar

Yatak odaları
4
Ödeme şekli
Taksitli
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Jakuzi, Aidatsız, Yüzme Havuzu, Klima, Şömine, Asansör, Güvenlik, Uydu veya Kablolu TV, Balkon, Teras, Bahçe, Sauna, Spor Salonu
Otopark
Otopark
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak
Görüntü
Deniz manzaralı
Karşı
Doğu, Güney, Güneydoğu, Güney batı