Domaza
Türkiye, Antalya, Alanya, Alanya
property
Fiyat 33 522 556 TL
Ev Satılık
Metrekare: 338 m2
5 oda, 4 banyo, 4 yatak odası
Teslim tarihi 01/10/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Alanya Kargıcak'ta Muazzam Kaliteye Sahip İşçilikle Hazırlanan Özel Havuzlu, Deniz Manzaralı Villalar

Alanya'nın en elit bölgelerinden olan Kargıcak, genel olarak villa ve otellerin bulunduğu, bölgenin kendi alanında düzene hakim olduğu, sahil yolu ve plajlarının özenli olarak temiz bulunması, zincir marketlerin açılmasıyla birlikte ilginin odak noktası olmaya başlayan bir konum haline gelmiştir. Kargıcak'ta bulunduğunuz birçok konumdan sizleri bırakmayacak olan dağ, orman, deniz ve şehir manzarasıda unutulmamalıdır. Hem yaşam hemde yatırımın doğru adreslerinden bir yer olan bölge halindedir.

Alanya Kargıcak'ta satılık villalar ormana oldukça yakın konumdadır, denize ve plaja 2,2 km, Mahmutlar merkeze 9 km, Alanya merkeze 18 km, Gazipaşa-Antalya Havalimanı'na 28 km mesafesinde bulunmaktadır.

Kargıcak'ta tüm şehri ayaklarınızın altınıza alabileceğiniz manzaraya sahip villalar sizlere içerisinde özel havuz, kapalı garaj ve sitede bulunan ortak aktiviteleri kullanmanız için özenle hazırlanmaktadır. Villa içerisinde hediye olarak 2 adet buzdolabı, ankastre set, ocak, bulaşık makinesi, mikrodalga fırın, davlumbaz verilecektir. Birinci kalite işçilik ile hazırlanan villalar, PVC cam, silinebilir duvar boyası, çelik kapı, fayans ve laminant kullanımı ile hazırlanmaktadır.


AYT-04151

Ayrıntılar

Yatak odaları
4
Konutun Özellikleri
Tenis kortu, Uydu veya Kablolu TV, Balkon, Bahçe, Klima, Aidatsız, Spor Salonu, Şömine, Asansör, Güvenlik, Teras, Sauna
Otopark
Tahsis edilen otopark, Otopark
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak, SPA
Isıtma Sistemi
Kalorifer, Yerden Isıtma
Görüntü
Deniz manzaralı, Dağ manzaralı
Karşı
Doğu, Güney, Batı, Güneydoğu, Güney batı
Emlak amacı
Yatırım için