Domaza
Türkiye, İstanbul, Kadıköy, Caferaga
property
Fiyat 175 000 000 TL
Diğer Satılık
Metrekare: 350 m2
1 oda, 1 yatak odası
Teslim tarihi 01/12/2025
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Açıklama

Kadıköy Moda' da İşlek Cadde ve Tramvay Yolu Üzerinde Dükkanlar

Satılık dükkanlar Anadolu Yakası'nın Kadıköy ilçesinde bulunmaktadır. Gelir seviyesinin yüksek ve insan nüfusunun yoğun olduğu Kadıköy ilçesi dinamik ve genç nüfusu ile sürekli canlı ve sosyal hayatın yaşandığı, yerli ve yabancı turistlerin sürekli ziyaret ettiği en popüler ilçelerden biridir. İlçenin sahip olduğu metro, marmaray, vapur iskeleleri, otobüs durakları gibi gelişmiş ulaşım ağları sayesinde hem Anadolu hem Avrupa Yakası'na kolay erişim fırsatı sunmaktadır.

İstanbul Kadıköy'de satılık dükkanlar Moda Caddesi'ne 70 m, tramvay durağına 140 m, Moda Sahili'ne 700 m, metro istasyonuna ve vapur iskelelerine 800 m, Yoğurtçu Parkı'na 1 km, Marmaray Tren İstasyonu'na ve metrobüs durağına 1.8 km, Bağdat Caddesi'ne 2 km, Avrasya Tüneli'ne 3.3 km, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne 8.9 km, Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'na 35.3 km mesafede yer almaktadır.

51 m² ve 158 m² arasında değişen büyüklüklere sahip, 5 katlı binada yer alan dükkanlarda doğal gaz altyapısı, depo, merkezi uydu sistemi, güvenlik kameraları ve engelli rampaları bulunmaktadır.


IST-01504

Ayrıntılar

Yatak odaları
1
Konutun Özellikleri
Uydu veya Kablolu TV, Depo, Klima, Aidatsız, Tekerlekli Sandalye ile ulaşılabilir
Enerji kaynakları
Gaz
Karşı
Güney, Güney batı
Emlak amacı
Yatırım için