Domaza
Türkiye, Mersin, Erdemli, Erdemli
property
Fiyat 2 255 513 TL
Daire Satılık
Metrekare: 60 m2
2 oda, 1 banyo, 1 yatak odası
Teslim tarihi 01/07/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Mersin Çeşmeli'de Şık Konut Projesinde Satılık Yeni Daireler

Satılık sıfır daireler Mersin Çeşmeli'de plaja yürüme mesafesinde ve zengin site içi imkanlara sahip bir kompleks içinde yer almaktadır. Akdeniz'in ılıman ve 4 mevsim güneşli iklimiyle ısıttığı Mersin; denizi, eşsiz kumsalları, tarihi zenginlikleri, doğal güzellikleri ve uygun emlak fiyatları ile Türkiye'nin bulunduğu coğrafyanın en çok tercih edilen kentlerinden biri konumundadır.

Mersin'de satılık daireler; denize ve marketlere yürüme mesafesinde yer alır. Satılık daireler ayrıca plaja 700 m, Çeşmeli Pazarı'na 2 km, Çeşmeli otoban katılımına 3 km, bölgedeki sağlık ocağına 3 km, Soli Center AVM'ye 14 km, Marinaya 20 km, Forum AVM'ye 22 km, Uluslararası Yeni Çukurova Havalimanı'na 88 km ve Adana Şakirpaşa Havalimanı'na 105 km uzaklıktadır.

Çeşmeli'deki satılık sıfır daireler, tek bloktan oluşan bir konut kompleksinde bulunmaktadır. Sitede; yüzme havuzu, basketbol sahası, barbekü alanı, çocuk oyun parkı, kamelyalar ve localar, sığınak alanı, yürüyüş yolu, asansör, açık otopark alanı, jeneratör, 7/24 güvenlik ve güvenlik kamerası gibi site içi imkanlar bulunmaktadır.

1 ve 2 yatak odalı daireler; oturma odası, açık plan mutfak, ortak banyo ve ebeveyn banyosu, giyinme odası ve balkon birimlerinden oluşmaktadır. Kaliteli malzemelerin tercih edildiği daireler üst grup ürünlerle donatılmıştır.


ICX-00092

Ayrıntılar

Yatak odaları
1
Ödeme şekli
Taksitli
Konutun Özellikleri
Asansör, Güvenlik, Tekerlekli Sandalye ile ulaşılabilir, Uydu veya Kablolu TV, Aidatsız, Balkon, Bahçe, Yüzme Havuzu, Klima, Şömine
Otopark
Otopark
Konum Özellikleri
Denizden 700m'ye kadar
Enerji kaynakları
Gaz
Görüntü
Deniz manzaralı
Karşı
Güneydoğu, Güney batı, Doğu, Güney, Batı, Kuzey-doğu, Kuzey-batı
Emlak amacı
Yatırım için