Domaza
Türkiye, Antalya, Aksu, Aksu
property
Fiyat 3 490 486 TL
Daire Satılık
Metrekare: 52 m2
2 oda, 1 banyo, 1 yatak odası
Teslim tarihi 01/07/2025
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Antalya Altıntaş'ta 1.282 m² Alana Sahip Sitede 1+1 Daireler

Şık daireler Antalya’nın hızla gelişen bölgesi Aksu Altıntaş'ta yer almaktadır. Altıntaş; gördüğü yatırımlarla Antalya'nın yeni elit yaşam alanı olarak ön plana çıkan bölgelerinden biridir. Halihazırda bölgede bir çok kaliteli gayrimenkul projesi bulunmakta ve her geçen gün bunlara yenileri eklenmektedir.

Antalya Aksu’da satılık daireler, ana yola 900 m, Antalya Havalimanı'na 4 km, Anadolu Hastanesi’ne 7,5 km, Lara Plajı’na 8 km, TerraCity AVM'ye 11 km, MedicalPark Hastanesi’ne 12 km ve Kaleiçi’ne 18 km mesafede yer almaktadır.

Projede; ortak bahçe, yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk parkı, kameriye, yürüyüş parkuru, kapalı otopark, güvenlik ve güvenlik kameraları, sauna, masa tenisi, fitness, jeneratör gibi olanaklar mevcuttur. 1.282 m² arazi alanına sahip proje, 3 katlı, tek bloktan oluşup 24 şık daire seçeneği sunmaktadır.

Daireler; açık plan mutfak, ankastre set, çelik kapı, elektrikli panjur ve duş kabini gibi kaliteli niteliklerle donatılmıştır. Şık daireler tek yatak odalı seçeneklerle satışa sunulmaktadır.


AYT-04166

Ayrıntılar

Yatak odaları
1
Ödeme şekli
Taksitli
Konutun Özellikleri
Yüzme Havuzu, Klima, Asansör, Güvenlik, Sauna, Uydu veya Kablolu TV, Bahçe, Depo, Aidatsız
Otopark
Tahsis edilen otopark
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak
Isıtma Sistemi
Yerden Isıtma, Kalorifer
Karşı
Doğu, Güney, Batı, Kuzey-doğu, Kuzey-batı, Güney batı
Emlak amacı
Yatırım için