Domaza
Türkiye, Muğla, Bodrum, Bodrum
property
Fiyat 48 633 760 TL
Ev Satılık
Metrekare: 162 m2
3 oda, 2 banyo, 2 yatak odası
Teslim tarihi 01/09/2016
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Yalıkavak'ta Akıllı Ev Sistemine Sahip Özel Plajlı İkiz Villalar

İkiz villalar, Bodrum'un en prestijli yaşam merkezlerinden biri olan Yalıkavak'ta yer almaktadır. Bodrum'un kuzeybatısında bulunan Yalıkavak, dünyaca ünlü markalara ev sahipliği yapan marinası ve etrafı yeşil tepelerle ve muhteşem Ege manzarası ile çevrili doğasıyla, yarımadanın turizm ve yaşam bakımından en popüler noktalarından biridir.

Bodrum Yalıkavak'ta satılık villalar, Markete 500 m, Palmarinaya 4 km, Bodrum Devlet Hastanesi'ne 13 km, Bodrum Şehir Merkezi'ne 21 km, Bodrum Kalesi'ne ve dünyanın 7 harikasından biri olan Halikarnas Mozolesi'ne 22 km, Bodrum Milas Havalimanı'na 51 km mesafededir.

31 adet ikiz villadan oluşan site 17.000 m² alan üzerine kuruludur. Güvenlikli site içerisindeki akıllı villalar, özel plaj, özel havuz, özel bahçe ve kapalı otopark ile donatılmıştır. Ayrıca site içerisinde 4 adet restoran bulunmaktadır.

Bodrum'da satılık villalar, 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere 3 farklı tip villa seçeneği ile sunulmaktadır. Otel konseptine sahip olan villalar tamamen eşyalı şekilde teslim edilmektedir. Villalar sahip olduğu tüm bu avantajlarla kısa süreli kiralamaya uygun olduğu için yüksek kira potansiyeline sahiptir.


BJV-00029

Ayrıntılar

Yatak odaları
2
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Güvenlik, Teras, Aidatsız, Yüzme Havuzu, Uydu veya Kablolu TV, Klima, Bahçe, Şömine
Otopark
Tahsis edilen otopark
Konum Özellikleri
Denizden 500m'ye kadar
Isıtma Sistemi
Yerden Isıtma
Enerji kaynakları
Yağ
Donanım
Eşyalı
Görüntü
Deniz manzaralı
Karşı
Güney
Emlak amacı
Yatırım için