Domaza
Türkiye, Ankara, Çankaya, Çankaya
property
Fiyat 4 170 000 TL
Daire Satılık
Metrekare: 120 m2
4 oda, 1 banyo, 3 yatak odası
Teslim tarihi 01/04/2023
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Ankara Çankaya'da Şehir ve Anıtkabir Manzaralı Oturuma Hazır Daireler

Satılık dairelerin yer aldığı Ankara, Türkiye'nin başkenti ve en büyük ikinci şehridir. Çankaya ise Ankara'nın merkezi bir ilçesidir ve ülkenin siyasi ve yönetim merkez üssü niteliğindedir. Başkentin kalbinde bulunan ilçe, merkezi konumuyla diğer bölgelere kolay erişim sağlamaktadır. Çankaya, müzeler, sanat galerileri, tiyatrolar ve konser salonları gibi kültür ve sanat organizasyonlarıyla da öne çıkmaktadır.

Ankara'da satılık daireler; 50. Yıl Parkı'na 1,2 km, Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsü'ne 1,6 km, TED Üniversitesi'ne 1,7 km, Kolej Metro İstasyonu'na 1,8 km, Kocatepe Camii'ne 2,1 km, Kızılay'a 2,3 km, yüzme havuzuna 2,6 km, Fransız İlkokulu'na 3,1 km, Çankaya Atakule'ye 4,6 km, AŞTİ şehirler arası otobüs terminaline 6,3 km ve Esenboğa Havalimanı'na ise 30,3 km uzaklıkta yer almaktadır.

Şehir ve Anıtkabir manzaralı lüks dairelerin yer aldığı butik apartman toplamda 941 m²'lik arsa üzerine inşa edilmiştir. 7 katlı tek bloklu apartmanda; açık otopark, güvenlik kamerası ve asansör gibi olanaklar bulunmaktadır.

Ankara Çankaya'da yer alan satılık dairelerin bulunduğu butik apartmandaki daireler, 2 yatak odalı ara kat, 3 yatak odalı ara kat veya 4 yatak odalı dubleks seçenekleriyle öne çıkmaktadır. Daireler; oturma odası, ayrı plan mutfak, banyo - ebeveyn banyosu, teras ve balkon birimlerinden oluşmaktadır. Tüm daireler, 3'lü ankastre set, tavan led aydınlatmaları, kalorifer petekleri, duvar kağıtları, yüksek kalite laminant parkeler ve ıslak zemin döşemeleri ile donatılmıştır.


ESB-00176

Ayrıntılar

Yatak odaları
3
Konutun Özellikleri
Asansör, Teras, Uydu veya Kablolu TV, Balkon, Aidatsız
Otopark
Otopark
Enerji kaynakları
Gaz
Karşı
Batı, Kuzey-doğu, Kuzey-batı, Güneydoğu, Güney batı, Doğu, Güney