Domaza
Türkiye, Muğla, Bodrum, Bodrum
property
Fiyat 19 000 000 TL
Daire Satılık
Metrekare: 220 m2
4 oda, 3 banyo, 3 yatak odası
Teslim tarihi 01/09/2022
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Bodrum Gündoğan'da Güvenlikli Site İçerisinde Panoramik Deniz Manzaralı Daireler

Gündoğan bölgesi, Yalıkavak ve Türkbükü'nün tam ortasında bulunmaktadır. Bulunduğu konum ve sahip olduğu sosyal olanaklarla yaz-kış yaşamak için uygun bölgelerden biridir. Gündoğan, kendine ait koyları, dünyaca ünlü otelleri ve sahip olduğu yeşil doğasıyla dünyanın her yerinden talep alan bir bölgedir.

Bodrum'da satılık daireler, markete 1.4 km, plaja 2,4 km, Palmarinaya 8 km, Bodrum Devlet Hastanesi'ne 16 km, dünyanın 7 harikasından biri olan Halikarnas Mozolesi'ne, tarihi Bodrum Kalesi'ne ve Bodrum merkezine 20 km, ve Bodrum-Milas Havalimanı'na 49 km uzaklıkta yer almaktadır.

28 daireden oluşan proje 5.200 m² arsa alanı üzerine inşa edilmiştir. Projede ortak yüzme havuzu, otopark, 7/24 güvenlik ve güvenlik kamerası mevcuttur. Daireler, özel teras ve müstakil bahçe olanaklarına sahiptir. Tüm daireler ankastre setli olarak teslim edilecektir.

Bodrum'da satılık daireler, 2+1 ve 3+1 olmak üzere 2 farklı seçenekle sunulmaktadır. 2+1 daireler, 1 oturma odası, açık mutfak, 2 yatak odası 1 banyo ve 2 balkondan oluşmaktadır. 3+1 daireler, 1 oturma odası, açık mutfak, 3 yatak odası, 3 banyo ve bahçe alanından oluşmaktadır.


BJV-00134

Ayrıntılar

Yatak odaları
3
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Balkon, Bahçe, Yüzme Havuzu, Klima, Güvenlik, Teras, Aidatsız
Otopark
Otopark
Konum Özellikleri
Denizden 700m'ye kadar
Isıtma Sistemi
Yerden Isıtma
Görüntü
Deniz manzaralı
Karşı
Güney batı
Emlak amacı
Yatırım için