Domaza
İspanya, Endülüs, Estepona, La Gaspara
property
Fiyat 73 212 930 TL
Daire Satılık
Metrekare: 133 m2
4 oda, 3 banyo, 3 yatak odası
Teslim tarihi 01/04/2020
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Estepona'da Sahil Kenarında Eşsiz Deniz Manzaralı Daireler

Daireler, Costa del Sol bölgesinde yaşam için en çok tercih edilen konumlardan biri olan Estepona'da yer almaktadır. Estepona'da sahiller, kafeler, restoranlar ve boş zaman aktiviteleri gibi çok sayıda olanak seçeneği bulunmaktadır.

Estepona'da satılık daireler; Estepona şehir merkezine 5 dakika, Cebelitarık Havalimanı'na 47 km ve Malaga Havalimanı'na 83 km uzaklıkta yer almaktadır.

Lüks daireler zengin özellikli sitede bulunmaktadır. Sitede; SPA, spor salonu, tenis kortu, 3 sonsuzluk havuzu, iyi peyzaj tasarımlı bahçe, asansör, kapıcı, açık ve kapalı park alanları, 7/24 güvenlik kameraları ve güvenlik mevcuttur.

Daireler; beyaz eşyalar, mutfak eşyaları, jakuzi, küvet, duş kabini, panjur, klima sistemi, yerden ısıtma sistemi, merkezi uydu sistemi, internet, açık plan mutfak, ebeveyn banyosu, çamaşır odası ve depo ile donatılmıştır.


AGP-00079

Ayrıntılar

Yatak odaları
3
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Klima, Şömine, Asansör, Küvet, Güvenlik, Tekerlekli Sandalye ile ulaşılabilir, Bahçe, Teras, Depo, Jakuzi, Çamaşır Odası, Tenis kortu, Spor Salonu, Yüzme Havuzu
Otopark
Otopark, Tahsis edilen otopark
Konum Özellikleri
Denize Sıfır, SPA
Isıtma Sistemi
Yerden Isıtma, Kalorifer
Enerji kaynakları
Jeotermal
Donanım
Eşyalı
Görüntü
Deniz manzaralı