Domaza
İspanya, Endülüs, Mijas, El Chaparral
property
Fiyat 49 863 030 TL
Ev Satılık
Metrekare: 286 m2
5 oda, 3 banyo, 4 yatak odası
Teslim tarihi 01/12/2025
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

El Chaparral Mijas'ta Golf Sahasına Yakın Deniz Manzaralı Villalar

Villalar İspanya'nın Endülüs bölgesinde Malaga iline bağlı popüler bir sahil bölgesi olan Mijas Costa'da El Chaparral'da yer almaktadır. Bölge büyüleyici Mijas Pueblo'yu hem de Mijas Costa olarak bilinen kıyı şeridini kapsayan Mijas'ın bir parçasıdır.

Mijas Malaga'da satılık villalar Malaga ve Marbella arasında iyi bir konuma sahip olan El Chaparral'da yer almaktadır. Villalar Malaga Uluslararası Havalimanı'na 30 km, Marbella'ya 22 km, golf sahasına 950 m ve plaja 350 m mesafededir.

Villalar geniş yüzme havuzlu özel bir bahçeye sahip olup keyifli vakitler geçirmek için ferah alanlar sunmaktadır. Villalar inşaat sırasında özelleştirilebilen bodrum katına sahiptir. Bu kat ek yaşam alanları, eğlence odaları, depolama veya ev sahibinin ihtiyaç ve tercihlerine uygun başka herhangi bir amaç gibi çeşitli amaçlar için kişiselleştirilebilmektedir.

Müstakil villalar minimalizme odaklanan ferah ve aydınlık iç tasarım konseptiyle tasarlanmıştır. Boydan boya pencerelere ve yüksek bir tavana sahip oturma odası sakinlerine ferahlığın yanı sıra muhteşem Akdeniz manzaraları sunmaktadır.


AGP-00831

Ayrıntılar

Yatak odaları
4
Konutun Özellikleri
Yüzme Havuzu, Bahçe, Klima, Depo, Şömine, Teras, Aidatsız
Otopark
Tahsis edilen otopark, Otopark
Konum Özellikleri
Denizden 500m'ye kadar
Görüntü
Deniz manzaralı
Karşı
Güney, Güneydoğu, Güney batı