Domaza
Türkiye, İstanbul, Beylikdüzü, Beylikdüzü
property
Fiyat 12 660 847 TL
Daire Satılık
Metrekare: 165 m2
4 oda, 2 banyo, 3 yatak odası
Teslim tarihi 01/12/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

İstanbul Beylikdüzü'nde Marinaya 2 Km Mesafede Geniş Daireler

Satılık daireler Beylikdüzü ilçesinde yer almaktadır. Beylikdüzü ilçesinin Marmara Denizi’ne kıyısı bulunur ve yeni yapılan marina ile birlikte ilçeye olan ilgi artmıştır.

İstanbul Beylikdüzü'nde satılık gayrimenkuller Beylikdüzü Marina'ya ve plaja 2 km, E-5 Otoyolu’na ve metrobüse 3 km, Marmara Park AVM’ye 3.1 km, Torium AVM’ye 3.6 km, Gürpınar Sahili'ne ve plaja 6 km, Büyükçekmece Gölü’ne 8 km ve Uluslararası İstanbul Havalimanı'na 33 km mesafede yer almaktadır.

Daireler 5 blok, 295 daire ve 45 ticari ünite bulunan projededir. Projede kapalı yüzme havuzu, açık hava alışveriş merkezi, yeşil alanlarda süs havuzları ve kamelyalar, basketbol ve voleybol sahası, tenis kortu, yürüyüş parkurları, peyzaj alanları, modern spor salonu, Türk hamamı, saunalar, masaj odaları, konferans salonları, sinema salonları, çocuk oyun alanları, 7/24 güvenlik ve kamera sistemi, site yönetimi ve kapalı ve açık otopark gibi özellikler mevcuttur.

Dairelerde ayrı mutfak, geniş balkon, ebeveyn banyosu ve Türk hamamı bulunmaktadır.

Dairelerde akıllı ev sistemi, yerden ısıtma, ankastre setleri, fiber internet altyapısı, çelik kapı, diyafon, laminant ve seramik zemin döşemeler, duş kabinleri ve PVC doğrama balkon kapıları ve pencereler mevcuttur.


IST-01377

Ayrıntılar

Yatak odaları
3
Ödeme şekli
Taksitli
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Sauna, Tenis kortu, Uydu veya Kablolu TV, Aidatsız, Balkon, Yüzme Havuzu, Bahçe, Şömine, Spor Salonu, Asansör, Güvenlik, Teras
Otopark
Tahsis edilen otopark, Otopark
Isıtma Sistemi
Yerden Isıtma
Enerji kaynakları
Gaz
Görüntü
Deniz manzaralı
Karşı
Kuzey-doğu, Kuzey-batı, Güneydoğu, Güney batı, Doğu, Güney, Batı
Emlak amacı
Yatırım için