Domaza
Türkiye, Muğla, Bodrum, Bodrum
property
Fiyat 16 500 000 TL
Daire Satılık
Metrekare: 107 m2
4 oda, 2 banyo, 3 yatak odası
Teslim tarihi 01/12/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Bodrum'da Deniz ve Doğa Manzarasına Sahip Güvenlikli Site İçerisinde Satılık Daireler

Dünyanın en popüler turizm merkezlerinden biri olan Bodrum, ev sahipliği yaptığı kadim uygarlıkların mirasları, yarımadanın her noktasında karşınıza çıkan muhteşem koylar, dünyanın en meşhur markaların işletmelerinin bulunduğu marinalar, ve kendine özgü gece hayatıyla herkesin yaşamak isteyeceği nadir yerlerden biridir.

Bodrum'da satılık daireler; alışveriş merkezine 1,5 km, Halikarnas Mozolesi'ne ve Bodrum Marinaya 2 km, Bodrum Kalesi'ne 4 km, Bodrum Devlet Hastanesi'ne 5 km ve Bodrum Havalimanı'na 38 km mesafede bulunmaktadır.

94 daireden oluşan proje 23.700 m² arsa alanına sahiptir. Site içerisinde ortak yüzme havuzu, otopark, 7/24 güvenlik ve güvenlik kamerası sosyal olanakları bulunmaktadır. Daireler akıllı ev sistemine sahiptir.

Bodrum'da satılık daireler, 2+1 ve 3+1 olmak üzere iki farklı ev tipi seçeneğiyle sunulmaktadır. 2+1 daireler; 1 oturma odası, açık plan mutfak, 2 yatak odası ve 2 banyodan oluşmaktadır. 3+1 daireler; 1 oturma odası, açık plan mutfak, 3 yatak odası ve 2 banyodan oluşmaktadır.


BJV-00185

Ayrıntılar

Yatak odaları
3
Ödeme şekli
Taksitli
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Uydu veya Kablolu TV, Balkon, Yüzme Havuzu, Klima, Şömine, Güvenlik, Teras, Aidatsız
Otopark
Otopark
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak
Görüntü
Deniz manzaralı
Emlak amacı
Yatırım için