Domaza
İspanya, Valensiya (özerk topluluk), Alicante, Alicante area
property
Fiyat 13 596 687 TL
Ev Satılık
Metrekare: 125 m2
4 oda, 2 banyo, 3 yatak odası
Teslim tarihi 01/10/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Polop Alicante'de Golf Sahalarına Yakın Şık Villalar

Polop, Alicante İli'ne bağlı bir kasabadır. Kasaba elverişli hava koşulları ve ünlü plajlarıyla Costa Blanca bölgesine aittir. Dağın eteğinde bulunan kasaba, konforlu bir yaşam için gerekli tüm olanakları sunmaktadır.

Süpermarketler, mağazalar ve restoranlar gibi olanaklar villalardan sadece 5 dakika sürüş mesafesi uzaklıktadır. Alicante Havaalanı 45 dakikalık bir sürüş mesafesinde bulunurken, Altea ve Benidorm şehirleri 15 dakikalık mesafededir. Bu şehirler, yıl boyunca muhteşem plajlarının yanında çeşitli etkinlikleri de beraberinde sunar.

Polop İspanya'da satılık villalar, seçeceğiniz modele bağlı olarak 2 veya 3 yatak odası ve 2 banyo içermektedir. Villaların özel bahçe ve teraslarının yanı sıra havuz ve garajları da bulunmaktadır. Geniş pencereler sayesinde iç mekanlar bol miktarda doğal ışıkla dolmaktadır. Ayrıca yaşam alanları açık plan mutfaklarla ferah bir şekilde tasarlanmıştır. Tüm villalar, yerleşik dolaplar ve mutfak eşyaları ile donatılmıştır.


ALC-00082

Ayrıntılar

Yatak odaları
3
Konutun Özellikleri
Teras, Çamaşır Odası, Spor Salonu, Aidatsız, Yüzme Havuzu, Klima, Şömine, Küvet, Güvenlik, Tekerlekli Sandalye ile ulaşılabilir, Bahçe, Depo
Otopark
Tahsis edilen otopark, Otopark
Isıtma Sistemi
Kalorifer
Enerji kaynakları
Gaz, Güneş
Görüntü
Deniz manzaralı, Dağ manzaralı