Domaza
İspanya, Valensiya (özerk topluluk), Alicante, Alicante area
property
Fiyat 17 344 492 TL
Ev Satılık
Metrekare: 136 m2
4 oda, 3 banyo, 3 yatak odası
Teslim tarihi 01/10/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Rojales'te Özel Havuzlu ve 3 Yatak Odalı Şık Müstakil Villalar

Rojales, İspanya'nın eski bir tarım yerleşimi olarak merkezinden Segura Nehri'nin geçtiği pitoresk bir yerleşim bölgesidir. Son yıllarda hızla gelişen kent, merkezini çevreleyen çok sayıda popüler konut projesini de kapsamaktadır.

Rojales Alicante'de satılık villalar günlük olanaklara ve Parque Cañada Marsá'nın doğal güzelliklerine yakınlığıyla öne çıkmaktadır. Ayrıca Ciudad Quesada'nın hareketli ana caddesine 3 km, 18 delikli La Marquesa Golf Sahası'na 4 km, plaja 11,5 km ve Alicante Havalimanı'na 35 km uzaklıkta yer almaktadır.

Villalar, 285 ile 365 m² arasında değişen arsa alanı içinde, otopark alanı ve gür yeşilliklerle çevrili geniş bahçesinde özel yüzme havuzuyla birlikte tasarlanmıştır.

3 yatak odalı müstakil villalar bahçelerinde özel havuzlara sahiptir. Zemin katta iç mekanda; gömme dolaplı geniş çift kişilik yatak odası, duşakabinli bir banyo, çamaşır odası ve ada özelliğine sahip geniş bir açık plan mutfak bulunmaktadır. Bunun bitişiğinde ise tamamen doğal güneş ışığından yararlanan ve özel havuzun güzel manzarasını sunan Fransız tarzı pencerelerle aydınlatılan açık plan yemek alanı ve geniş bir yaşam alanı bulunmaktadır.


ALC-00761

Ayrıntılar

Yatak odaları
3
Konutun Özellikleri
Şömine, Teras, Aidatsız, Uydu veya Kablolu TV, Balkon, Bahçe, Yüzme Havuzu, Klima
Otopark
Otopark