Domaza
Türkiye, Antalya, Serik, Serik
property
Fiyat 5 567 568 TL
Daire Satılık
Metrekare: 65 m2
2 oda, 1 banyo, 1 yatak odası
Teslim tarihi 01/10/2022
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Belek'te Golf Sahalarına ve Plaja Yakın Konumda Şık Tasarımlı Daire

Şık daire Antalya'nın dünyaca ünlü golf merkezi Belek'te yer almaktadır. Belek tüm yıl boyunca aktif golf otellerinin bulunduğu cazibe ve yatırım merkezidir. Bölge muhteşem iklimi, sahili ve sunduğu imkanlar ile tüm dünyadan insanların ilgisini çekmektedir. Heryıl binlerce turiste hizmet veren golf otellerinin bulunduğu bölge yatırım fırsatı sunmaktadır.

Belek Antalya'da satılık daire Antalya Havalimanı'na 35 km, Antalya Kaleiçi'ne 40 km, The Land of Legends'a 8 km, halk plajına 2 km, golf sahasına 1.5 km, Belek merkeze 1 km ve diğer sosyal olanaklara yürüme mesafesindedir, Daire avantajlı konuma sahip havuzlu modern tasarımlı elit site içerisinde yer almaktadır.

Şık daire 1674 m² arsa üzerine inşaa edilmiş olup 3 katlı 2 bloktan oluşan projededir. Projede havuz ve açık otopark mevcuttur. Net 55 m² bullanım alanına sahip daire yatak odası, salon, açık-plan mutfak, banyo ve balkondan oluşmaktadır. Balkondan havuza geçiş yapılabilmektedir.

Dairede çelik kapı, lake oda kapıları, spot ve LED aydınlatma sistemi, PVC pencereler ve elektrikli panjurlar, intercom sistemi, merkezi uydu sistemi gibi konfor artırıcı özellikler bulunmaktadır.


AYT-03929

Ayrıntılar

Yatak odaları
1
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Uydu veya Kablolu TV, Balkon, Yüzme Havuzu, Bahçe, Klima, Asansör, Aidatsız
Otopark
Otopark
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak
Donanım
Eşyalı
Karşı
Batı, Doğu, Güney
Emlak amacı
Yatırım için