Domaza
Türkiye, Antalya, Aksu, Aksu
property
Fiyat 11 935 666 TL
Daire Satılık
Metrekare: 93 m2
4 oda, 2 banyo, 3 yatak odası
Teslim tarihi 01/07/2025
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Aksu Altıntaş'ta Emsalsiz Projede Özel Yaşam İmkânı Sunan Yatırımlık Daireler

Şık tasarımlı satılık daireler Türkiye'nin ve Antalya'nın yeni gözde yerleşim merkezi olan Aksu, Altıntaş'ta yer almaktadır. Altıntaş, Türkiye'nin gayrimenkul alanında en önemli kazanç sağlama alanı olarak dikkat çeker. Antalya özelinde, Lara plajına yakınlığı ve havalimanına olan kısa mesafesi neticesinde özel konumu ile en önemli tercih sebebidir.

Antalya Aksu'da satılık daireler; Lara Plajı'na 4.1 km, Özel Anadolu Hastanesi'ne 5 km, Antalya Uluslararası Havalimanı'na 5.5 km, TerraCity AVM'ye 8 km, Medicalpark Hastanesi'ne 9.4 km, Kaleiçi'ne 16.9 km ve The Land of Legends'a 19.1 km uzaklıkta yer almaktadır.

Daireler 10.200 m² arsa alanında toplamda 192 adet 1 yatak odalı daire, 145 adet açık-plan mutfaklı 2 yatak odalı daire, 35 adet ayrı mutfaklı 2 yatak odalı daire, 25 adet 3 yatak odalı daire, 10 adet 4 yatak odalı daire ve özel olarak 1 adet 5 yatak odalı daire bulunan projededir.

Lüks projede sauna, hamam, açık-kapalı ve ısıtmalı yüzme havuzu, 2 katlı kapalı otopark, vitamin bar, ortak bahçe, çocuk parkı, lobi, site görevlisi, spor salonu, jeneratör, güvenlik ve güvenlik kameraları, güneş panellleri, ses yalıtımı ve 12 adet asansör vardır.

Daireler; özel yüzme havuzlu, teraslı, bahçe kullanımlı ve balkonlu olmak üzere farklı tip ve şekilde dizayn edilmiştir. Dairelerde ayrı ve açık plan mutfak seçeneği, akıllı ev sistemi, otomatik panjur, ankastre set sistemi, yerden ısıtma, klima, duş kabini ve vestiyer gibi özelliklere yer verilmiştir.


AYT-03713

Ayrıntılar

Yatak odaları
3
Ödeme şekli
Taksitli
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Şömine, Asansör, Güvenlik, Teras, Sauna, Uydu veya Kablolu TV, Balkon, Aidatsız, Bahçe, Yüzme Havuzu, Spor Salonu, Klima
Otopark
Tahsis edilen otopark
Konum Özellikleri
Denizden 700m'ye kadar
Isıtma Sistemi
Yerden Isıtma
Görüntü
Deniz manzaralı, Dağ manzaralı
Karşı
Güney, Batı, Kuzey-doğu, Kuzey-batı, Güneydoğu, Güney batı, Doğu
Emlak amacı
Yatırım için