Domaza
Türkiye, İstanbul, Kartal, Kartal
property
Fiyat 161 292 783 TL
Ev Satılık
Metrekare: 750 m2
8 oda, 5 banyo, 6 yatak odası
Teslim tarihi 01/05/2016
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Kartal'da Deniz Manzaralı ve Sahile Yakın Asansörlü Villa

Villa Anadolu Yakası'nın Kartal ilçesinde yer almaktadır. Kartal kentsel dönüşüm projeleri ile çok yatırım alarak iş hacmi ve yaşam konforu artan ilçelerden biridir. Bölgenin sahip olduğu zengin ulaşım imkanları, sahil yürüyüş yolları, kamp ve etkinlik alanları, alışveriş ve eğlence merkezleri özellikleri bölgeyi çekici kılmaktadır.

İstanbul Kartal'da satılık villa sahile 400 m, üniversiteye 1,3 km, hastaneye 1,4 km, alışveriş merkezine 3 km, metro durağına 3,2 km, Avrasya Tüneli'ne 17,4 km, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 19 km, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne 20,2 km mesafede yer almaktadır.

Şık villa 1.200 m² arazi üzerine inşa edilmiştir. Villa yer alan müstakil bahçe, barbekü alanı, depo, kapalı ve açık otopark, müştemilat, su arıtma sistemi, jeneratör, özel yüzme havuzu, kış bahçesi, hamam, hobi alanı ve sauna gibi olanaklarla donatılarak yaşam kalitesi arttırılmıştır.

Deniz ve Prens Adaları manzaralı villa dört katlıdır. İç tasarımda asansör, jakuzi, ebeveyn banyoları, balkon, şömine, ada mutfak, teras, merkezi uydu sistemi, giyinme odaları, ankastre set, çamaşır odası, kiler, çelik kapı ve PVC pencere sistemi gibi kaliteli özellikler bulunmaktadır.


IST-01230

Ayrıntılar

Yatak odaları
5+
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Yüzme Havuzu, Klima, Şömine, Asansör, Uydu veya Kablolu TV, Teras, Balkon, Sauna, Bahçe, Jakuzi, Depo, Çamaşır Odası
Otopark
Otopark, Tahsis edilen otopark
Isıtma Sistemi
Yerden Isıtma
Enerji kaynakları
Gaz
Görüntü
Deniz manzaralı
Karşı
Güney, Güneydoğu, Güney batı