Domaza
Türkiye, Ankara, Keçiören, Keçiören
property
Fiyat 8 615 000 TL
Daire Satılık
Metrekare: 190 m2
5 oda, 2 banyo, 4 yatak odası
Teslim tarihi 01/07/2021
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Ankara Keçiören'de Satılık Sıfır Daireler

Lüks daireler, Ankara Keçiören Ovacık'ta yer almaktadır. Satılık daireler, tüm sosyal ve günlük olanaklara yakın, avantajlı bir konumda yer almaktadır. Ankara Keçiören'deki satılık daireler; Çevre Yolu bağlantı noktasına 850 m, bölgedeki hastaneye 2.7 km, Kızılay'a 11 km, Çankaya Atakule'ye 15 km ve Esenboğa Havalimanı'na 24 km mesafededir.

Ankara'da satılık daireler 1980 m² yeşil alana sahip lüks site içerisinde olup, toplam 5.083 m² arsa alanına inşa edilmiştir. 18 kat ve her katta 3 daire olacak şekilde tasarlanan butik komplekste, peyzaj alanı, açık-kapalı otopark, yürüyüş parkuru, çocuk parkı, kamelya, spor salonu ve basketbol sahası, güvenlik personeli, kamera sistemi ve özel yangın asansörü gibi olanaklar bulunmaktadır.

Satılık daireler; 4 yatak odası, 1 oturma odası, ayrı bir mutfak, 2 banyo ve 2 balkondan oluşmaktadır. 3m tavan yüksekliğine sahip dairelerde, 1. sınıf laminat parkeler, ıslak zeminler, ithal duvar kağıtları ve üst grup ankastre set gibi donatılar bulunmaktadır.


ESB-00002

Ayrıntılar

Yatak odaları
4
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Bahçe, Çamaşır Odası, Aidatsız, Spor Salonu, Küvet, Şömine, Tekerlekli Sandalye ile ulaşılabilir, Asansör, Uydu veya Kablolu TV, Güvenlik, Balkon
Otopark
Tahsis edilen otopark, Otopark
Enerji kaynakları
Gaz
Karşı
Kuzey-batı, Güneydoğu, Güney batı
Emlak amacı
Yatırım için