Domaza
Türkiye, İstanbul, Sancaktepe, Fatih
property
Fiyat 10 970 595 TL
Daire Satılık
Metrekare: 142 m2
4 oda, 2 banyo, 3 yatak odası
Teslim tarihi 01/10/2023
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

İstanbul Sancaktepe'de Yüzme Havuzlu Sitede Daireler

Sancaktepe, Türkiye'nin İstanbul iline bağlı bir ilçedir. İstanbul'un Anadolu Yakası'nda konumlanmış olan Sancaktepe hızla gelişen ve nüfusu sürekli artan bir bölge olarak dikkat çekmektedir. İlçe yeşil alanları, parkları ve modern konut projeleriyle bilinirken aynı zamanda sanayi ve ticaretin de önemli merkezlerinden biridir. Sancaktepe'de kültürel etkinlikler, alışveriş alanları ve eğlence mekanları da bulunmaktadır. Sancaktepe ilçesine bağlı Samandıra semti park ve bahçeleri, sosyal tesisleri, çocuk oyun alanları ve etkinlik alanları ile sosyal bir lokasyondur. Günden güne gelişen bölgede pek çok istihdam olanağı bulunmaktadır. Yatırıma uygun bir bölge olması ile inşaat firmalarının ve gayrimenkul satın almak isteyenlerin tercih yeri olmaktadır.

Sancaktepe İstanbul’da satılık daireler en yakın otobüs durağına 7 m, markete 130 m, Aydos Ormanı’na 1.4 km, Sancaktepe Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'ne 2.8 km, Maltepe Üniversitesi’ne 4 km, Rings Alışveriş Merkezi’ne 4.2 km, Atlaspark Alışveriş Merkezi'ne 5.7 km, hastaneye 5.9 km, E-5 Karayolu’na 7.8 km, Yeditepe Üniversitesi’ne 8.4 km, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 16.6 km, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 20.4 km ve Avrasya Tüneli’ne 23.3 km mesafededir.

Şık daireler 7.889 m² arsa üzerine 3 blok olarak inşa edilmiş projededir. Proje mimari peyzaj detaylı ve engelli dostu uygun olarak tasarlanmıştır. Projede 7/24 güvenlik, güvenlik kameraları, ortak bahçe, çocuk parkı, sauna, spa, Türk hamamı, açık yüzme havuzu, kapalı otopark, spor salonu, kira ve kiracı yönetimi ve sosyal kulüp olanakları bulunmaktadır.

Dairelerde ebeveyn banyosu, duş kabini, ayrı-plan mutfak, merkezi uydu sistemi, balkon, jeneratör, depo, çelik kapı ve PVC pencere sistemleri bulunmaktadır.


IST-01432

Ayrıntılar

Yatak odaları
3
Konutun Özellikleri
Sauna, Uydu veya Kablolu TV, Balkon, Aidatsız, Bahçe, Depo, Spor Salonu, Yüzme Havuzu, Şömine, Asansör, Güvenlik, Tekerlekli Sandalye ile ulaşılabilir
Otopark
Tahsis edilen otopark
Konum Özellikleri
SPA
Karşı
Doğu, Güney, Batı, Kuzey-doğu, Kuzey-batı, Güneydoğu, Güney batı
Emlak amacı
Yatırım için