Domaza
Türkiye, Muğla, Bodrum, Bodrum
property
Fiyat 16 754 043 TL
Ev Satılık
Metrekare: 95 m2
4 oda, 2 banyo, 3 yatak odası
Teslim tarihi 01/04/2007
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Bodrum Yalıkavak'ta Özel İskeleli ve Plajlı Sitede Deniz Manzaralı Müstakil Bodrum Evi

Deniz manzaralı müstakil Bodrum evi, Bodrum'un en prestijli bölgelerinden Yalıkavak'ta bulunmaktadır. Yalıkavak temiz denizi, doğası, yel değirmenleri ve taze balıkları ile son yıllarda turistlerin en çok tercih ettiği bölgelerden biridir. Bodrum merkeze 18 km mesafede bulunan yerleşim yeri dünyanın en büyük uluslararası yat marinasına sahip olmasının yanı sıra dünyaca ünlü mağazalar, restoranlar, plajlar, kulüpler, kafeler, barlar ve lüks otellere de ev sahipliği yapmaktadır.

Yalıkavak Bodrum'da satılık ev Bodrum Devlet Hastanesi'ne 15 km, Bodrum Kalesi'ne ve dünyanın 7 harikasından biri olan Halikarnas Mozolesi'ne 19 km, Bodrum ilçe merkezine 20 km ve Bodrum - Milas Havalimanı'na 49 km mesafededir.

Bodrum evi 28 adet evden oluşan 8.000 m² arazide yer almaktadır. Sitenin kendine ait özel iskelesi, ortak yüzme havuzu, kafesi ve marketi vardır.

Müstakil Bodrum evi 2 binadan oluşan özel bir mimariye sahiptir. İlk binada oturma odası, açık-plan mutfak, yatak odası, banyo bulunmaktadır. İkinci binada iki yatak odası ve banyo mevcuttur. Evin iki balkonu ve iki terası bulunmaktadır.


BJV-00452

Ayrıntılar

Yatak odaları
3
Konutun Özellikleri
Balkon, Bahçe, Yüzme Havuzu, Klima, Teras, Aidatsız, Uydu veya Kablolu TV
Otopark
Otopark
Konum Özellikleri
Denizden 700m'ye kadar
Görüntü
Deniz manzaralı
Karşı
Güney batı