Domaza
Türkiye, Bursa, Osmangazi, Osmangazi
property
Fiyat 6 200 000 TL
Daire Satılık
Metrekare: 254 m2
5 oda, 2 banyo, 3 yatak odası
Teslim tarihi 01/10/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Osmangazi Güneştepe'de Kapalı Otoparklı Daireler

Daireler Bursa Osmangazi'de Güneştepe Mahallesi'nde bulunmaktadır. Bu daireler, şehrin yeni gelişmekte olan bölgesinde yer almakta olup sakin bir atmosferin ve temiz havanın hakim olduğu bir cadde üzerinde bulunmaktadır.

Bursa'da satılık daireler toplu taşıma araçlarına hemen yakın bir konumda olup etrafında cami, market ve lokanta gibi toplumsal alanlara 50 metre mesafededir. Daireler ayrıca Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne 10 km, IDO Güzelyalı Feribot İskelesi'ne 20 km, Uludağ Kayak Merkezi'ne 33 km ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na (SAW) 120 km uzaklıktadır.

Daireler 5.377 m² arsa üzerine inşa edilmiş 6 bloklu projededir. Projede açık yüzme havuzu, kapalı otopark, elektrikli araç şarj istasyonu ve blokların altında mağazalar bulunmaktadır. Ayrıca binaların üst katları çatı dubleksi olarak planlanmıştır. Güvenlik kameralarına sahip site inşaat halindedir ve Kasım 2024'de kadar tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır.


YEI-00265

Ayrıntılar

Yatak odaları
3
Ödeme şekli
Taksitli
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Tekerlekli Sandalye ile ulaşılabilir, Aidatsız, Uydu veya Kablolu TV, Balkon, Bahçe, Spor Salonu, Yüzme Havuzu, Şömine, Asansör, Güvenlik
Otopark
Otopark
Isıtma Sistemi
Yerden Isıtma
Enerji kaynakları
Gaz
Karşı
Güney batı, Doğu, Güney, Batı, Kuzey-doğu, Kuzey-batı, Güneydoğu
Emlak amacı
Yatırım için