Domaza
Türkiye, İzmir, Bornova, Bornova
property
Fiyat 19 000 000 TL
Daire Satılık
Metrekare: 182 m2
5 oda, 2 banyo, 4 yatak odası
Teslim tarihi 01/03/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

İzmir Bornova'da Ebeveyn Banyolu Geniş Balkonlu 4+1 Daireler

Bornova İzmir'in merkezinde yer alan tüm ulaşım, sağlık ve eğitim imkanlarının bulunduğu, kentsel dönüşüm ve yeni yapılaşmanın yoğun olduğu elit bölgelerinden biridir. Bonova'dan geçen otoyol ve otoyol üzerindeki otobüs terminali bu bölgeyi hem İzmir hem de tüm Türkiye'de ulaşılır kılmaktadır.

Bornova İzmir'da satılık daireler süpermarkete 50 m, otoyol bağlantılarına 300 m, hastaneye, alışveriş merkezine ve şehirlerarası otobüs terminaline 1 km, üniversite kampüsüne ve metro istasyonuna 2 km, Alsacak'a ve Kültürpark'a 6 km, İzmir Kordon sahil yürüyüş alanına 7 km, Adnan Menderes Havalimanı'na 28 km, İzmir'in mavi bayraklı plajlarına 40 km mesafede yer almaktadır.

Daireler 3100 m² araziye inşaa edilmiş projededir. Projede daireler açık yüzme havuzu, futbol sahası, çocuk oyun alanı, kapalı otopark, spor salonu, özel peyzaj alanları, 7/24 güvenlik ve güvenlik kameraları bulunmaktadır.

Her katta iki daire bulunan aile konseptli binada daireler 4+1 tipindedir. Dairelerde ayrı-plan mutfak, seramik ve parke zemin, merkezi sistem yerden ısıtma, üçlü ankastre set, salon ve yatak odalarında klima, ebeveyn banyosu, giyinme odası, iki balkon, PVC pencere sistemleri ve kaliteli dizayn mutfak ekipmanları gibi konforlu bir aile yaşamı sunan özellikler mevcuttur.


ADB-00018

Ayrıntılar

Yatak odaları
4
Konutun Özellikleri
Spor Salonu, Yüzme Havuzu, Klima, Şömine, Asansör, Güvenlik, Tekerlekli Sandalye ile ulaşılabilir, Uydu veya Kablolu TV, Aidatsız, Balkon, Bahçe, Çamaşır Odası
Otopark
Tahsis edilen otopark
Isıtma Sistemi
Yerden Isıtma
Enerji kaynakları
Gaz
Karşı
Güney, Batı, Kuzey-doğu, Kuzey-batı, Güneydoğu, Güney batı, Doğu