Domaza
Türkiye, İstanbul, Bağcılar, Bağcılar
property
Fiyat 16 913 345 TL
Daire Satılık
Metrekare: 70 m2
1 oda, 1 banyo
Teslim tarihi 01/06/2021
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

İstanbul'da 5 Yıldızlı Otel İçinde Satılık Otel Konseptli Daireler

Otel konseptli daireler İstanbul Bağcılar'da yer almaktadır. Bağcılar'da 5 yıldızlı otel içinde bulunan otel konseptli daireler yüksek ticari kazanç imkanına sahiptir.

İstanbul Bağcılar'da satılık emlak, Basın Ekspres otoyolunun hemen yanında, denize 8 km, İstanbul Havalimanı'na 24 km ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na 59 km mesafededir. Daireler, İstoç Ticaret Merkezi'ne 10 dk, Mall of İstanbul'a 20 dk, Starcity'e 25 dk, CNR Expo Fuar ve Kongre Merkezi'ne 30 dk, Ataköy'e 40 dk sürüş mesafesinde bulunmaktadır. Daireler toplu taşıma araçlarına sadece yürüme mesafesindedir.

Karma kullanımlı proje 320 daire ve 150 otel odasından oluşmaktadır. Projede, alışveriş merkezi, restoran, kafe, kapalı ve açık otopark alanları, kapalı ve açık yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, asansör, 7/24 güvenlik, spor salonu, hamam, masaj salonu, sauna, spa, basketbol sahası, yürüyüş yolları ve çocuk havuzu gibi birçok ayrıcalıklı tesis bulunmaktadır.

Otel konseptli dairelerde merkezi ısıtma sistemi, vestiyer, duşakabin, çelik kapı, ankastre mutfak, PVC pencereler, laminant ve seramik zemin gibi özellikler bulunmaktadır.


IST-00375

Ayrıntılar

Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Klima, Şömine, Asansör, Güvenlik, Sauna, Uydu veya Kablolu TV, Aidatsız, Spor Salonu
Otopark
Tahsis edilen otopark, Otopark
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak
Isıtma Sistemi
Yerden Isıtma
Donanım
Eşyalı
Karşı
Güney, Batı, Kuzey-doğu, Kuzey-batı, Güneydoğu, Güney batı, Doğu
Emlak amacı
Yatırım için